26-годишната патоложка Магдалена Бъроус от Канзас Сити е привлечена като

...
26-годишната патоложка Магдалена Бъроус от Канзас Сити е привлечена като
Коментари Харесай

В Ступор Сме! Патоложката Магда Язди Мъртъвците В Моргата! Забременя От Обезглавен В Катастрофа Труп! Вижте Снимки!

26-годишната патоложка Магдалена Бъроус от Канзас Сити е привлечена като обвинена за злокобно закононарушение.

Жената е упрекната, че в интервала сред 2013 до 2017 година е направила непристойни дейности с десекти трупове в морага в медицинския център в Джаксън Каунти. Според локалната прокуратура младата жена се е сношавала с минимум 77 надълбоко замръзени мъртъвци, на които e трябвало да извърши рутинна аутопсия, предава WNDR.

В началото на юни дамата е заварена в крачка от чистачка, която мигновено е уведомила управляващите за гнусното действие.



Ужасът не свършва тук. Оказало се, че при задържането си Бъроус е била бременна в третия месец. След ДНК тест се открило, че тя е забременяла от натрупа 57-годишния ветеринар от Тексас Хоаким Андерсън, който е бил обезглавен след зверска злополука, а тялото му е било в моргата близо 4 месеца за следващи експертизи.

Според правосъдните лекари сем*нна течност от замръзналия мъртвец е попаднал в дамата и е довел до нейната бременност. След обзор е открито, че плодът е съществено повреден и ще се наложи аборт.

Случаят е невиждан и в законовата база на практка липсва подредба на действието. Според специалисти най-вероятно Бъроус ще бъде въдворена в психиятрична клиника.

Десетки родственици на покойници, които са минали през моргата ще съдят медицинския център за гаврата с тленните остатъци на техните близки./BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР