26 дни след поисканата оставка на вицепремира Валери Симеонов, тя

...
26 дни след поисканата оставка на вицепремира Валери Симеонов, тя
Коментари Харесай

Бяла роза на изпроводяк от политиката за Валери Симеонов

26 дни след поисканата оставка на вицепремира Валери Симеонов, тя е реалност. В петък по здрач той самичък се появи пред медиите и разгласи решението си да приключи с инатлъка си. Междувременно майките на деца с увреждания не стопираха своите митинги, не секнаха и настойчивите медийни подканяния Симеонов да поеме отговорност за изречените арогантни думи преди близо месец към несретните фамилии.

"Новини.бг. " бе измежду първите медии, излезли с обществена открита позиция, в която настояхме за оставката на вицето.

С "Бяла роза " и хора протестиращите дами и подкрепящите ги блокираха придвижването на "Орлов мост " в София. Така те посрещнаха вестта за подадената оставка.

Какво ще последва от тук нататък и дали митингите на майките ще спрат, ще забележим. Има разгласен народен митинг с тяхно присъединяване в неделя. Той е плануван да бъде взаимно с този на недоволните от цените на горивата и други, само че, в случай че в действителност майките до момента продължаваха да вземат участие в протестите поради оставката на Симеонов, по личните им думи, или имат и други подбуди, инспирирани от политически партии, ще стане ясно единствено след ден.

В неделя ще е денят за равносметка, тъй като тогава ще лъсне цялата истина за митингите - кой стои зад тях, какво целят, дали в действителност зад тях стоят опозиционните партии в Народното събрание и отвън него и така нататък

Сега едно е ясно - Валери Симеонов си отива като въплъщение на това по какъв начин не би трябвало да се държи и да приказва един политик.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР