25 Май Според Zoom виртуалният начин на живот няма да

...
25 Май Според Zoom виртуалният начин на живот няма да
Коментари Харесай

Zoom стартира своя платформа за събития

25 Май
Според Zoom виртуалният метод на живот няма да отмине в скоро време и по тази причина компанията пуска нова платформа, с която да улесни преживяването онлайн, написа ITProPortal.

Zoom Events ще разреши на потребителите да основават интерактивно виртуално преживяване, като конференции или срещи на върха.

Новата платформа ще включва няколко Zoom артикули, като Meetings, Chat или Video Webinars. Опцията OnZoom, която сега се създава, ще бъде ребрандирана и интегрирана също в Zoom Events, а от компанията акцентират, че тя може да бъде или частна, или търсена и употребена обществено.

От компанията акцентират, че потребителите ще могат да се възползва от новата платформа по разнообразни способи, в това число за основаване на хъб за събития, от който елементарно могат да се ръководят и споделят събития; или основаване на персонализирани билети и регистрации. Освен това Zoom Events ще предлага достъп и опция за таксуване от един портал, както и алтернатива за образуване на разнообразни безвъзмездни и платени събития. Платформата също по този начин ще обезпечава и функционалност за следене на статистика като наличие, регистрации или доходи.

Zoom Events ще може да се употребява и със съществуващите платени Zoom Meetings или Video Webinar лицензи, допълват от компанията.

" Знаем, че хората търсят еластичност за това по какъв начин да участват на събития в бъдеще. Това е различен метод, по който оказваме помощ на клиентите да скалират, с цел да отговорят на потребителското търсене и на еволюиращия виртуален и хибриден пейзаж ", разяснява Одед Гал, основен продуктов шеф в Zoom.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР