25 Март Автомобили на Google Street View се завръщат по

...
25 Март Автомобили на Google Street View се завръщат по
Коментари Харесай

От 26 март колите на Google Street View пак ще обикалят из България

25 Март
Автомобили на Гугъл Street View се завръщат по пътищата на България през тази пролет. През идващите месеци те ще посетят редица градове и ще преминат по голям брой пътни сектори в цялата страна, оповестиха от компанията. Тяхната задача ще бъде да осъвременят изображенията на градовете, на пътищата и на автомагистралите, които ще са налични посредством функционалността Street View в Гугъл Maps.

Обиколката стартира на следващия ден, 26 март като компанията дава информация на, както и детайла информация за местонахождението и маршрута на колите на.

 От 26 март колите на Гугъл Street View отново ще обикалят из България
И до момента в Гугъл Street View потребителите могат да видят от близко множеството, доста,, и. " Инфраструктурата освен в градовете, само че и сред тях се трансформира и развива с течение на времето, по тази причина Гугъл цели изображенията да се актуализират постоянно. Новите изображения ще оказват помощ на потребителите да се ориентират още по-добре на път към разнообразни дестинации ", допълват от Гугъл. Street View демонстрира 360-градусови изображения на улици, както и естествени и културни забележителности.

Първите фрагменти от пътищата на България са снимани през 2012 година, а услугата започва малко по-късно през март 2013 година В допълнение към улиците и пътищата, Гугъл показва и гледка от пешеходни зони от български градове, както и други места, недостъпни за коли. Именно по този метод потребителите могат да се разходят виртуално в,,, да прегледат, и доста други.

Тази година маршрутът на Гугъл колите ще премине през столицата и редица градове и общини, в това число Благоевград, Гоце Делчев, Дупница, Сандански, Петрич, Кюстендил; Пазарджик, Панагюрище, Велинград; Пловдив, Хисаря, Асеновград, Асеновград, Смолян; Хасково, Харманли, Свиленград, Любимец, Златоград, Кърджали; Стара Загора, Казанлък, Ямбол, Бургас; Варна, Добрич, Силистра, Тервел; Русе, Свищов; Плевен, Ловеч, Луковит; Велико Търново, Габрово, Елена, Севлиево; Шумен, Търговище, Разград, Котел; Враца, Монтана, Мездра, Видин, Козлодуй, Лом.

 От 26 март колите на Гугъл Street View отново ще обикалят из България
" Гугъл обръща особено внимание на отбраната на поверителността. Преди публикуването на събраните изображения, те се обработват със специфична технология, която " замъглява " лицата на хората и регистрационните табели на коли, тъй че да не могат да бъдат разпознати ", изясняват от интернет колоса. Street View предлага и спомагателна функционалност за замъгляване на изображения (физически лица, коли, къщи и т.н.), която може да бъде поискана посредством натискане на бутона " Подаване на сигнал за проблем " в долния десен ъгъл на всяко изображение.

Функцията Street View в Гугъл Maps е налична допълнително от 220 страни по света, в това число в Антарктида и Арктика. Предлага се на настолни компютри и мобилни устройства, както и в Гугъл Earth.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР