25-годишният офанзивен халф Педриньо е най-новото попълнение в селекцията на

...
25-годишният офанзивен халф Педриньо е най-новото попълнение в селекцията на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 обяви привличането на бразилския футболист Педриньо

25-годишният нападателен халф Педриньо е най-новото попълнение в селекцията на ЦСКА 1948.

Бразилският футболист към този момент публично е част от отбора, откакто подписа контракта си в клубния офис и ще се причисли за старта на зимната подготовка.

Педро Енрике Оливейра дос Сантос - Педриньо за последно носи екипа на отбора от бразилската трета дивизия – Волта Редонда. През 2022 година той записва 32 мача за състава във всички шампионати, в които означи 9 гола.

С някогашния си отбор Педриньо приключи на втората позиция в постоянния сезон на две точки от водача Сампайо Кореа, само че Волта Редонда не съумя да преодолее плейофите за промоция във втора дивизия (Серия Б), губейки от Ботафого Рибейрао Прето. В професионалната си кариера халфът е носил и екипа на различен бразилски третодивизионен отбор – Крисиума.

Футболистът може да бъде употребен на всички позиции зад централния нападател – в центъра и по двата фланга. Силният му крайник е десният, като се отличава с добра техника, акуратен изстрел и постоянно бележи от директни свободни удари, оповестяват от лагера на ЦСКА 1948.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР