25-годишният Брент Ривера, YouTube звезда от Калифорния с 26,5 милиона

...
25-годишният Брент Ривера, YouTube звезда от Калифорния с 26,5 милиона
Коментари Харесай

Американец похарчи $20 000 за къща на кучето си: как изглежда отвътре ВИДЕО

25-годишният Брент Ривера, YouTube звезда от Калифорния с 26,5 милиона клиенти, подготви наистина първокласен подарък за кучето си за първия й рожден ден: той стартира да строи " къща-мечта ", която разполага с мини ледник, спалня и телевизия, която излъчва единствено протеинови клипове.

В скорошно видео той документира процеса на създаване на колибата, която наподобява като цялостна къща.

Чарли, а това е името на кучето, се появи при Брент преди година, след гибелта на предходното куче Бекер. Собственикът разказва животното като най-хубавия си другар.

" Беше доста мъчно за мен, тъй като усещах, че в никакъв случай повече няма да имам такова куче. Това беше, до момента в който Чарли не пристигна в живота ми. Тя в никакъв случай няма да бъде Бекер, само че е невероятна по собствен метод. Затова желаех да направя нещо особено за нея на първия й рожден ден ", сподели Ривера.



Заедно с приятеля си Доминик Брак, Брент отиде в The Home Depot, с цел да купи материалите, нужни за построяването на " първокласна " къща за кучета.

След това сподели самия развой на създаване. Когато работата завърши, момчетата прибавиха финалните линии. Брент настройки будилника в сепарето, постави възглавници, донесе чували, диван, дребна масичка за кафе, фотоси на Чарли и себе си.

Сепарето има стълбище, което води до мястото за спане на Чарли под тавана. Над входа има златен надпис " Къщата на Чарли ". Веднага - килим на прага и две саксии на входа. В задния двор има мини противопожарен хидрант, както и автоматизиран пускател за топки от изкуствена трева.

За рождения ден и посрещане при Чарли пристигнаха нейните четириноги другари, които споделиха този ден с нея.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР