25-годишната полицайка Симона Лулеова, която бе хваната с близо половин

...
25-годишната полицайка Симона Лулеова, която бе хваната с близо половин
Коментари Харесай

Полицайката, заловена с половин килограм канабис проговори

25-годишната полицайка Симона Лулеова, която бе хваната с близо половин кг марихуана в колата, изиска да излезе на независимост.

Пред Районния съд в Разлог, тя изясни, че желае да бъде пусната под гаранция, с цел да се грижи за 5-годишната си щерка, както и да чете за държавен изпит по специалността " Право ", осведоми 24 ЧАСА.

Районният съд в Разлог гледа в намерено правосъдно съвещание мярката за непрекъснат арест на обвинената полицайка за владеене на марихуана, оповестиха от съда.

По данни на полицията в хода на профилирана полицейска интервенция в региона на Разлог е спрян за инспекция автомобил, ръководен от 25-годишната униформена.

В багажника на автомобила от органите на реда е открит пакет с канабис. Теглото на открития опиат е близо половин кг.

Наркотикът е бил прикрит под аварийна гума.

Близначката на полицайката Силвия и майка им Елена Лулеова считат, че опиатите са подхвърлени в колата и е направена режисура. " Преди седмица брат ми бе пребит от престъпно проявени хора и пуснахме тъжба в полицията. Още тогава доста хора ни предупреждаваха, че ще си имаме неприятности ", сподели Силвия Лулеова.

Майка ѝ пък изясни, че колата, в която бе открита марихуаната, е стояла 3 дни паркирана наоколо до дома им в Разлог, а едната врата не се заключвала и някой е сложил там дрогата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР