25-26 юни 2022 г., гр. СилистраАсоциацията на дунавските общини „Дунав“

...
25-26 юни 2022 г., гр. СилистраАсоциацията на дунавските общини „Дунав“
Коментари Харесай

Фестивал на сетивата „Danube Experience“

25-26 юни 2022 година, гр. Силистра
Асоциацията на дунавските общини „Дунав“ има удоволствието да Ви предложения да участвате като изложител в първото издание на Фестивал на сетивата „Danube Experience“ („Дунавско преживяване“), който ще се организира на 25 и 26 юни 2022 година в Дунавския парк в гр. Силистра.
Ако сте производители на храни, артикули и питиета от Област Силистра, в случай че се занимавате с обичайни занаяти или сте създатели, в случай че организирате спортни и авантюристичен събития от всевъзможен темперамент и бихте желали да визиите своята активност пред по-широка аудитория, ще се радваме да се включите като изложители и да заемете своя щанд на Фестивала на сетивата!
Фестивалът ще бъде двудневен, навън в Дунавския парк, със свободен вход, без такса за присъединяване и ще бъде проведен в подтекста на честванията на Международния ден на река Дунав – 29 юни. Събитието ще бъде основано на два съществени правилото: ревю и присъединяване. Ще бъдат построени тематични кътове (кухня, вино, завършения, просвета & история, иновации), предлагащи разнородни интензивности за посетителите. Кътовете ще са подредени като самобитен маршрут, по който посетителите минават и в края му получават чувство за прекарване, ангажиращо всички човешки сетива: зрение, слух, подушване, усет, усещане.
Ще се радваме да потвърдите Вашето присъединяване най-късно до 15 юни 2022 година на е-mail адрес [email protected], като посочите дали имате потребност от характерно оборудване/презентационни материали или други
Събитието се провежда по концепция на Асоциацията на дунавските общини „Дунав“ и се финансира от Фондация „Америка за България“, по стратегия „Туризъм по Дунав“. Основен сътрудник е Община Силистра. Фестивалът има за цел да стартира идея за туризъм на прекарванията в Дунавски район в България, състоящата се от четири взаимосвързани детайла: кухня, вино, завършения, просвета & история. С реализацията на това събитие желаеме да се опитаме да предизвикаме всички сетива на туристите при до момента им с многоликия, само че към момента чужд район към река Дунав.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР