25.10.19 Дайте почивка на душата си, избягвайте всякакви скандали и

...
25.10.19 Дайте почивка на душата си, избягвайте всякакви скандали и
Коментари Харесай

Дайте почивка на душата си

25.10.19 Дайте отмора на душата си, избягвайте всевъзможни кавги и да не изяснявайте връзки.

Венера в секстил с Плутон - Тези сили подтикват пристрастеността, желанието и половите потребности, влюбването.

От 16:01ч до 23:21ч Луната се движи още веднъж на луфт. Нищо значимо да не се подхваща, купува, подписва.

Луната е в символ Дева до 23:21ч на 25 октомври

Хората в този момент са по-практични и рационални, като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплинираност. Зачестяват рецензиите, елементарно пораждат разногласия, задълбочаване в детайлите и детайлностите. В този интервал е желателно да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време навън.

Тези, които имат чувствителни стомаси, с цел да избегнат храносмилателни проблеми, не би трябвало да ядат мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню. Уязвим е целият стомашно- чревен тракт, без правото черво.

Доминиращ 27 лунен ден от 04:04ч на 25 октомври до 01:35ч на 26 октомври

Днес всички нововъведения и амбициозни проекти елементарно се реализират. Възможно е да се получат придобивки от по-рано подписани контракти и покупко-продажби. По принцип може да се каже, че 27лунен ден е добър за всяка работа. Но той е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи. (съобразете с празният ход на Луната)

В този лунен ден добре се съчетават разсъдъка и интуицията. Хубав ден за другарство с хора от по-старото потомство. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други родственици. Те могат да ви научат на доста неща, могат да ви предложат разновидности за решение на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, в случай че възрастен човек изиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Получаваме опция да погледнем по нов метод на старите проблеми.

За да бъде 27 лунен ден сполучлив, би трябвало да поддържате духа си в леко и радостно положение, като се заобикаля напрежението и вълненията. Можете умерено да посетите данъчната ревизия и държавна администрация. Навсякъде ще имате "зелена светлина ". Днес не се занимавайте с битова работа и домашни отговорности, можете умерено да ги прескочите.

Двадесет и седмия лунен ден е доста подобаващ за срещи. Повечето хора ще се намират в сантиментално положение на духа. Позволете на душата си този ден да си почине, избягвайте всевъзможни кавги и да не изяснявайте връзки. Това е идеалното време за помиряване след кавги и спорове.

Добре е да прекарате повече време в молитва, медитация, да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото познание. Не пропускайте опцията да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за образование и независимо развиване. За тези, които съществено се заемат със самоусъвършенстването си, Луната ще им помогне да се свържат с вътрешното си „ Аз”, да получат интуитивно просветление и да притеглят към живота си нужната обстановка.

Болестите почнали в този момент не са рискови. Коленете са уязвими и е добре в този момент да се лекуват. Всяка химия в този момент е противопоказна. Излишното пиянство на медикаменти да се заобикаля. Най-доброто лекуване в този ден е националната медицина и хомеопатията. Ако не е неотложно, отложете ходенето до болница и прегледа на рентген.

Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Покупки- Не се предлага да се купуват нови неща.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

9 безоблачен ден – Денят е отдаден на Божествената Светлина и Огъня. Свързан със сиянието и откриване на креативният капацитет. Способства многостранното креативно развиване и уголемение на опциите на индивида. Добре е да имате напредък на силите през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР