24-каратовата усмивка на футболиста Благой Георгиев се превърна в негова

...
24-каратовата усмивка на футболиста Благой Георгиев се превърна в негова
Коментари Харесай

Зъбите на Гери Никол светят повече от на Джизъса, Азис блести със злато, Анелия се уреди на промоция...

24-каратовата усмивка на футболиста Благой Георгиев се трансформира в негова запазена марка, само че към този момент има сериозна конкуренция в лицето на певицата Гери Никол.



След като нашари съвсем цялото си тяло с татуси, Джизъса реши да промени и усмивката си. Холивудската усмивка на звездата в действителност е московска, до момента в който живееше в столицата на Русия, футболистът решил да усъвършенства външния си тип. Според осведомени цената, която е платил за подредените си зъби, е към 20 000 евро. Причината да промени зъбите била, че той отдавна не харесвал захапката си, само че все отлагал ремонта. Друга причина били няколко криви зъба в устата му. Джизъса е избрал допустимо най-белия цвят и най-големия размер, тъй че от километри да се види, че в устата му са изсипани хиляди левове, разясняват осведомени. На фона на тъмното му лице новите зъби наподобяват даже плашещо, е мнението на част от почитателите му в мрежата. Зъбите на ритнитопковеца обаче не са импланти, нито фасети. В телевизионно риалити преди години той изясни, че са направени с течност, която се втърдява към същинския зъб. Целта му била да ги направи искрящо бели и съвършено равни, каквато е била й модата в Русия.

Тийнидолът Гери Никол също блесна с изкуствени зъби. Тя даже се похвали в мрежата, че зъбите й светят повече от тези на Благо Георгиев. Така се трансформира в сериозна негова конкуренция. Зъбите на певицата претърпяха цялостна смяна. Разбира се, тя не пропусна да се похвали в профила си в Инстаграм, като качи фотография, на която театралничи с усмивка, от която се виждат съвсем всичките й зъби. Феновете й обаче не останаха удовлетворени от смяната. “Защо имаш толкоз доста зъби в устата?! “, „ Каква е тази захапка “, „ За бога, какво се е случило със зъбите ти “, я попитаха те в Инстаграм. Тя обаче доста харесвала новия тип и не обърнала внимание на мненията. За разлика от Джизъса тя се е доверила на дентален експерт в родния й град Варна, само че цената надалеч не остъпвала от тази на футблиста.

Над 40 000 лв. коства усмивката на Галена. Тя също се поддаде на стилната наклонност и поправя зъбите си. След като почитателите й видяха корекциите, заваляха хиляди мнения. Повечето от тях не харесаха новия й тип и дефинираха зъбите й като прекомерно бели, огромни, изкуствени и грозни. Според информация смяната е направена в една от най-хубавите лечебни заведения в Турция. Според други смяната на Галена се дължи на слагане на фасети от циркон, сложени в дентална клиника в София, а цената е към 20 000.

Попфолк певицата Анелия също изненада със зъбки по шаблон. За разлика от сътрудниците си тя се е постарала да създаде форма по- близа до естествената. Все отново феновете й незабавно видяха смяната. Изпълнителката броила 10 000 лева на експерта за избработката на фасети от циркон на клиника в София. Очевидно е удовлетворена от резултата, тъй като усмивката не слиза от лицето й. Според осведомени предходна по-тънко, тъй като се съгласила да стане рекламно лице на денталната болница.

15 000 лева е платила за зъбите си и звездата на попфолка Преслава. Според мълвата смяната е направена в Турция. Тя желала да има холивудска усмивка, по тази причина въобще не се и замислила дали да се подложи на мъчителната процедура. Преси доста си харесвала новите зъби, както и носа, макар рецензията, която отнесе за тях.

Емилия също влезе в редиците на звездите, подменили напълно усмивката си. Тя вложила сумата от 15 000 евро. Според близки на певицата много време й трябвало да се реши на тази процедура, защото изпитвала под паника боязън от зъболекари. Усмивката на Емилия получи утвърждението на почитателите й, които я дефинираха за много естествена.

Сузанита също се възпламени по модата на изкуствените зъби. Макар и единствено на 18, тя се реши на сериозната стъпка и размени естествената си усмивка с изкуствена. Новите й зъбни импланти са абсолютно равни и снежнобели. След смяната Сузанита стартира да споделя все по-често усмихнати фотоси за разлика от преди. Според осведомени тя мечтаела за ново чене от много време и настойчиво събирала пари, преди да се подложи на операцията. Тя не харесвала старите си зъби, които били леко криви и несъразмерни. Процедурата, на която се спряла, била биндинг и е направила от прочут ортодонт в София.

Певицата Биляна Лазарова също се съгласила да стане рекламно лице на роден прочут ортодонт, като против това получи 24-каратови бели зъбки. Откакто те блестят, Биляна не стопира да се усмихва, виждат почитателите й в мрежата. Според някои обаче тя е изгубила от чара си, защото преди този момент имаше характерно разстояние сред предните два зъба.

15 000 лева за нова фасада е броила и актрисата Елен Колева. Промяната незабавно се забелязала, тъй като, сходно на останалите звезди, и тя не серпантина да се усмихва. И нейните зъби са дело на столичен ортодонт. Елен и преди имаше хубава усмивка, само че очевидно се е повлияла от настоящата мода, разясняват почитателите й смяната.

Носителката на купата “Мис Силикон ” Гергана Райчевски също свети с изключителна усмивка. За да промени фасадата в устата си, тя се доверила на ортодонт, правил усмивките на международни звезди в Румъния.

Над 30 000 лв. броила Луна още преди години, с цел да сложи по този начин настоящите порцеланови фасети. Първата усмивка на чалга звездата била дело на кърджалийски зъботехник. Състоянието на същинските й зъби било доста неприятно и операцията била наложителна освен по естетични, само че и по здравословни аргументи. Така Луна е една от първите, прибегнали до услугите на зъботехника. Манията за съвършен външен тип е трансформирала Луна в ходеща реклама на кучешки зъбни протези, разясняват фенове. Русата хала шашка всички с корекциите по себе си, само че сигурно най-голяма атракция са изкуствените й зъби, които наподобяват неестествено бели и огромни. Манията за съвършен външен тип накара звездата да промени още един път формата и размера на зъбите си преди години. За задачата тя пътува до Турция, където срешу скромната сума от 50 000 турски лири ги изработили. По финален вик на модата тя се снабдява с диамантени коронки, които не подлежат на пожълтяване и на процедура са безконечни.

Златен зъб свети в устата на Азис. Кралят на попфолка обича да опитва и се снабди със скъпоценното украшение още преди години и по този начин вкара нова наклонност. Според клюката той даже бил застраховал 22-каратовия имплант. Последната смяна бяха кристалнобели порцеланови фасети. Той показа с почитателите си фотография, на която театралничи с лека усмивка, а под нея написа: „ Преди мразех усмивката си, само че в този момент тя е моята мощ ”, разгорещено написа под нея попфолк звездата. За разлика от корекциите на множеството родни звезди новата усмивка на Азис има най-естествен външен тип, разясняват почитатели.

Източник: Телеграф
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР