24-годишен мъж от Роман се оказа с белезници на китките

...
24-годишен мъж от Роман се оказа с белезници на китките
Коментари Харесай

Спипаха нагъл ало-измамник при спецоперация в Монтана

24-годишен мъж от Роман се оказа с белезници на китките откакто бе оголен като ало-измамник при спецоперация на полицията в Монтана.

На 28 февруари година дамата получила позвъняване на домашния си телефон от чужд, който изискал пари за хирургическа интервенция на неин непосредствен човек. Жената не повярвала и затворила телефона.

След малко тя обаче получила ново позвъняване от различен чужд, който се показал за шеф на престъпна полиция и я инструктирал да съобщи всичките си пари и полезности за подпомагане в полицейска интервенция по залавяне на незаконна група, която е поискала финансовите средства за мнимата здравна интервенция. Този път дамата повярвала, че оказва помощ на полицията за залавяне на нарушителите и хвърлила през балкона си в торбичка 1800 лв. и 6,5 грама златни украшения – пръстен и гривна.

След като минали няколко часа и никой не се обадил, с цел да върне полезностите, дамата се обадила в полицията и схванала, че е излъгана.

По случая било формирано досъдебно произвеждане по член 209 от Наказателен кодекс, а през вчерашния ден нарушителят бил оголен – мъж на 24 години от град Роман, съобщи през днешния ден.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР