24-часова стачка ще парализира утре Гърция, а центърът на Атина

...
24-часова стачка ще парализира утре Гърция, а центърът на Атина
Коментари Харесай

Гърция стачкува утре, корабите остават на котва

24-часова стачка ще сковава на следващия ден Гърция, а центърът на Атина ще бъде недосегаем. Гръцките синдикати са в цялостна подготвеност.

В 11:00 на площад Клафмоност в гръцката столица стартира протест, а в 10:30 стартира различен митинг пред вратите на Акропола. Метрото ще работи от 09:30 до 15:00 часа, с цел да се улесни напредването на стачкуващите стачкуващи. Трамваите ще спрат работа от среднощ до 8:00 сутринта. Ще се движат 08:00 ч от 22:00 ч също, за напредване на стачкуващите.

Гърците упорстват за доста нарастване на заплатите на база инфлация, действителни ограничения за ограничение на цените на силата, горивата и главните хранителни артикули, опазване на публичния темперамент на градския превоз.

Очаква се корабите да останат на котва, защото морските синдикати също се включват в стачката. Настояват за започване на договаряния за възобновяване и сключване на групови трудови контракти за всички категории кораби и в това време непрекъснат надзор на спазването на лоялността и осъществяването на договорите и използваното законодателство.

Собствениците на магазини и заведения няма да обслужват клиенти.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР