23-ма души са били свалени тази сутрин в последния момент

...
23-ма души са били свалени тази сутрин в последния момент
Коментари Харесай

Wizz Air свали 23 пътници от самолет в София, семейства останаха разделени

23-ма души са били свалени тази заран в последния миг преди полета от аероплан на нискотарифната самолетна компания Wizz Air, който изхвърчал от София за Лондон.

За това заяви една от пострадалите - Мария Иванова, във Facebook:

" Нямам думи, смъкнаха ни от самолета 23 индивида за идващия полет! И по този начин щяло да е с всеки полет до 5 септември. Без пояснения, без представител на компанията, по инцидентен избор. Разделиха едно семейство с три деца, бащата с децата лети, майката остава...Направо съм потресена “.

На свалените било казано единствено, че ще бъдат качени на идващ полет за английската столица, защото няма място в този аероплан. Всички пострадали обаче са били с постоянно купени билети тъкмо за този полет.

От ПР организацията, която обслужва самолетната компания в България, сервираха извинения на пасажерите от нейно име и дадоха обещание да създадат престоя им на летището допустимо най-приятен.

Свалянето на пасажерите се получило поради много публикуваната процедура на самолетните компании да се презастраховат против празни седалки в самолета. За да не става това, те постоянно продават повече билети в сравнение с са местата. Според Wizz Air случаите, в които безусловно всички пасажери с продадени билети се появяват на летището, са казус. В такива случаи измежду пасажерите се избират хора на непринуден принцип, които да останат за идващия полет, а в случай че това не оказва помощ, последните чекирани не се качват в самолета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР