23-годишна американка оживя по чудо, след като автомобилът ѝ падна

...
23-годишна американка оживя по чудо, след като автомобилът ѝ падна
Коментари Харесай

Жена оцеля седмица в Jeep след падане от 60 метра

23-годишна американка оживя по знамение, откакто автомобилът ѝ падна от 61-метрова канара на див плаж в парка "Биг Сър " в Калифорния. Анджела Ернандес аварирала на път от Портланд към Лос Анджелис, откакто се пробвала да избегне изскочило на пътя животно, оповестява The Sun.



Роднини на Анджела съобщили в полицията за изгубването ѝ на 6 юли и даже оповестили премия от $10 000 за някакви сведения за местонахождението ѝ. Тя отивала на посетители на сестра си и до един миг я уведомявала постоянно до каква степен е стигнала. После обаче текстовите известия ненадейно спрели да идват, а на телефона не отговарял никой.



Жената била открита инцидентно от туристи, които я забелязали от високото. Разказала им, че изгубила надзор над ръководството след внезапна маневра, която подхванала, с цел да не сгази зайче на пътя.



Съвзела се от удара в на половина потопения под вода Jeep Patriot. Трябвало да разбие страничното стъкло, с цел да се измъкне от колата, само че не могла да стигне надалеч, тъй като рамото ѝ се оказало зле засегнато.



Оживяла цяла седмица напълно сама на пустия плаж с помощта на намиращото се напълно наоколо сладководно изворче. За да пие от него, Анджела отрязала парче маркуч от охладителната система на автомобила.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР