22-годишен израелски военен резервист, който е израснал извън Вашингтон, беше

...
22-годишен израелски военен резервист, който е израснал извън Вашингтон, беше
Коментари Харесай

Израелски военен резервист от предградието на Мериленд е убит при ракетна атака в Израел

22-годишен израелски боен резервист, който е израснал отвън Вашингтон, беше погубен в петък от противотанков ракетен огън покрай северната граница на Израел с Ливан, израелските отбранителни сили и фамилията му споделиха.

Омер Балва, щабен сержант и пълководец на взвод в батальон 9203 на бригада Александрони, беше един от 360 000 резервисти, извикани да служат, откогато Израел обяви война на Хамас вследствие на бойната група на 7 октомври терористична офанзива. Смъртта му пристигна на фона на ескалация на напрежението по израелско-ливанската граница, където на израелски град беше подредено да се изтегля предходната седмица на фона на съвсем ежедневна замяна на артилерийски огън сред израелски бойци и Хизбула, друга въоръжена формация, подкрепяна от Иран.

„ Вчера SSGT (рез.) Омер Балва, резервист в артилерийския корпус, беше погубен от противотанков ракетен огън в непосредствена непосредственост до северната граница. IDF няма да остане безучастна, до момента в който нейните бойци и цивилни са атакувани “, написа IDF Петък в ежедневния си бюлетин, обобщаващ развиването на продължаващата война сред Израел и Хамас.

Публикация във Фейсбук.

„ Омер гордо служи в израелските отбранителни сили, откакто неотдавна беше свикан за аварийна работа “, прочетена обява. „ Той беше обичан възпитаник, който посещаваше CESJDS от седемгодишна възраст до завършването на гимназията. Омер беше нахален бранител на страната Израел. Той е воин за страната Израел, еврейския народ и учебното заведение. Ние сме опустошени и с разрушено сърце. "

След като приключва гимназия през 2019 година, Балва се реалокира в Израел, заяви филиалът на CBS WUSA. Той следваше бакалавърска степен по бизнес администрация и стопанска система в университета Райхман в Херцлия, Израел, според университета, който означи гибелта му дружно със гибелта на други студенти на страница на своя уеб страница.

Еврейската федерация на Голям Вашингтон написа във Facebook: „ Скърбим за сърцераздирателната загуба на Омер Балва, z " l, двоен жител на Израел и Америка, който живееше в Роквил и беше ученик на Чарлз Е.. Smith Jewish Day School. "

Балва беше у дома на посещаване в Мериленд седмица преди този момент, когато получи апел да се върне в Израел и да служи във военния запас, заяви WUSA. Итън Миснер, негов другар и някогашен съученик в еврейското на ден учебно заведение " Чарлз Е. Смит ", сподели на станцията, че Балва е " най-истинският... най-милият човек, който в миналото ще познавам. "

Миснер сподели на WUSA, че Балва е служил в израелската войска, когато е за първи път се реалокира в Израел от Съединените щати и показа писмо, което неговият другар му беше написал по това време, очаквайки с неспокойствие това, което се надяваше да донесе животът им.

„ Искам да знаете, че всеки време, когато съм печален “, се споделя в писмото, съгласно WUSA, „ Отивам при тази мисъл за мен и теб на възраст от 24 или 25 години с нашите фамилии на отмора, мисълта за нас със съпруги и деца, които обичаме и са в положение да поддържат постоянно провокират усмивка на лицето ми. Обичам те повече от всичко - постоянно, когато имаш потребност от мен и съм на задача, просто прочети това писмо. Обичам те пич и помни, че сме единствено на няколко години от нашата фантазия. "  

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР