217 пъти за здраве. Толкова ваксини си е сложил 62-годишен

...
217 пъти за здраве

Снимка: EPA/BIEL ALINO

Коментари Харесай

217 пъти за здраве: Мъж си сложи стотици ваксини срещу COVID-19

217 пъти за здраве. Толкова ваксини си е поставил 62-годишен мъж от Германия, пренебрегвайки медицинските препоръки. Странният случай е документиран в списание The Lancet Infectious Diseases.

Той е подходил извънредно редовно към желанието си. Купил е самичък инжекциите и е намерил частно лечебно заведение, което да ги приложи. Всичко това се случва в границите на 29 месеца.

Според изследователитемъжът не е претърпял никакви нездравословни последствия

„ Научихме за неговия случай от вестникарски публикации “, споделя доктор Килиан Шобер от катедрата по микробиология на университета „ Ерланген-Нюрнберг “. „ След това се свързахме с него и го поканихме да се подложи на разнообразни проби в Ерланген. Той прояви огромен интерес към това. “

Мъжът дал пресни проби от кръв и слюнка. Учените изследвали и някои някои замразени негови кръвни проби, които били съхранявани през последните години.

„ В момента, в който се появяват резултатите от проучването, е належащо да се вземат ограничения, с цел да не се допусне изпадане в несъгласие с разпоредбите на Европейски Съюз: Успяхме сами да вземем кръвни проби, когато мъжът получи спомагателна имунизация по време на проучването по негово лично гледище. Използвахме тези проби, с цел да определим тъкмо по какъв начин имунната система реагира на имунизацията “.

Доказателствата за 130 от инжекциите са събрани от прокурора на град Магдебург

Той стартира следствие с изказване за машинация, само че не са повдигнати наказателни обвинявания.

Ваксините против Коронавирус не могат да провокират зараза. Те единствено могат да научат организма по какъв начин да се бори с заболяването.

Ваксините с посланическа рибонуклеинова киселина (мРНК) работят, като демонстрират на клетките на организма част от генетичния код на вируса. Тогава имунната система би трябвало да разпознае и да знае по какъв начин да се бори с Коронавирус, в случай че се сблъска с него в действителност.

Д-р Шобер се притеснява, че хиперстимулирането на имунната система с многократни дози може да е довело до отмалялост на някои кафези

Това обаче не се е случило при 62-годишния мъж. Нямало и признаци, че той в миналото е бил инфектиран с Коронавирус.

 „ Важно е да се означи, че ние не поддържаме хиперваксинацията като тактика за повишение на адаптивния имунитет “, споделят откривателите.

А резултатите от тестванията им върху 62-годишния мъж не са задоволителни, с цел да се вършат далечни изводи, да не приказваме за рекомендации за необятната общност.

Източник: БГНЕС
Още вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР