214 нарушения са констатирани във Варненско по време на специализираната

...
214 нарушения са констатирани във Варненско по време на специализираната
Коментари Харесай

Засякоха кола да лети с над 100 км/ч във Варна

214 нарушавания са установени във Варненско по време на профилираната полицейска интервенция „ 24 часа надзор на скоростта “, която започва през вчерашния ден и приключи тази заран.

При един от случаите е установено превишаване на позволена за придвижване скорост в градски условия с повече от 50 км./ч, оповестиха от варненската дирекция на Министерство на вътрешните работи.

За период от 24 часа бяха обхванати 28 точки за надзор, ситуирани на територията на област Варна. За времето, в което се организира интервенцията, на територията на региона са настъпили общо 21 пътни случая, като от тях едно е с потърпевши жители.

Превишената или несъобразена скорост е открита, като една от най-честите причина за възникването на тежки пътно-транспортни катастрофи.

Акцията се организира по едно и също време в няколко европейски страни и е проведена от Европейската мрежа на службите на пътна полиция /TISPOL/. По време на профилираната интервенция се реализира надзор върху скоростта на моторните транспортни средства в обитаемоте места, по основните пътища и автомагистрали, както и по третокласната пътна мрежа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР