Моли-Мей Хейг изглеждаше почти разпознаваема, докато я снимаха да пристига

...
Моли-Мей Хейг изглеждаше почти разпознаваема, докато я снимаха да пристига
Коментари Харесай

Моли-Мей Хейг е без грим, тъй като е забелязана след признание за „скандал с филъри“

Моли-Мей Хейг изглеждаше съвсем разпознаваема, до момента в който я снимаха да идва назад на летището в Манчестър през уикенда.

Не е загадка, че звездата от „ Островът на любовта “ обича ежедневните облекла, само че тя беше извънредно облечена в светлосив спортен екип, който носеше с вдигната качулка и чифт бели джапанки, когато напусна летището след работно пътешестване до Маракеш в Мароко в петък.

25-годишната фешън и козметична инфлуенсър също беше без грим и носеше дългата си руса коса, остъргана обратно, до момента в който се разхождаше с приятелката си Ерин Джоунс, която носеше подобаващ спортен екип. Визията беше доста по-различна от тази, която Моли-Мей разгласява в Instagram, която я сподели блестяща в изящен бял панталон и подобаващ комплект от риза, разкриващ черната й горна част на бикините изпод, която тя комбинира с черно-бяла плажна чанта.

Нейната проява на естествена хубост идва ден откакто Моли-Мей показа огромна актуализация за предходната си приложимост на инжекционни препарати в откр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР