21-годишният в Сърбия, който уби 8 души в четвъртък вечерта,

...
21-годишният в Сърбия, който уби 8 души в четвъртък вечерта,
Коментари Харесай

От движеща се кола стрелял мъжът, убил 8 души

21-годишният в Сърбия, който умъртви 8 души в четвъртък вечерта, е стрелял от движеща кола с автоматизирано оръжие. Той е стрелял по хора в три села край Младеновац, като е подбирал жертвите си на случаен принцип, показват Ройтерс и Франс прес.

Най-малко 13 души бяха ранени ранени при всеобщата пукотевица в Сърбия. Сръбската полиция търси причинителя, издигнати са пътни блокади.

Към региона са изпратени специфични полицейски елементи и хеликоптери, както и коли за спешна помощ, заяви Асошиейтед прес. Там в този момент има към 600 души от силите на реда, добавя Франс прес.

В коментар, оповестен в сръбски информативен портал, министърът на вътрешните работи Братислав Гашич назова стрелбата " терористичен акт ", без да даде повече детайлности. 

Сръбската полиция заяви, че хипотетичният причинител е Урош Б. на 21-години.

Ройтерс оповестява, че край село Дубона, ситуирано недалече от Младеновац, тежко въоръжени служители на реда са създали надзорен пункт и претърсват преминаващите коли.

Поредната всеобща пукотевица в Сърбия се случва по-малко от 48 часа откакто 13-годишно момче простреля девет души и рани седем в учебно заведение в Белград, преди да се съобщи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР