21-годишната пловдивчанка Габриела Бланко бързо се превърна в най-скандалната участничка

...
21-годишната пловдивчанка Габриела Бланко бързо се превърна в най-скандалната участничка
Коментари Харесай

Вижте Габи от "Ергенът", преди операциите

21-годишната пловдивчанка Габриела Бланко бързо се трансформира в най-скандалната участничка в новия сезон на любовното риалити „ Ергенът “. Девойката, която споделя за себе си, че не работи, а е инфлуенсър, е в епицентъра на всяка свада в шоуто. Оказва се, че и в действителността тя се славела като конфликтна натура. Нейни недоброжелатели от родния ѝ град побързаха да я посрамят, като споделиха в интернет пространството нейни фотоси от интервала ѝ преди пластичните интервенции. От фрагментите се вижда, че 21-годишната госпожица е претърпяла цялостна образна смяна и е вложила сериозна сума пари в усъвършенствания по лицето и тялото си. Миньончето от Пловдив не крие, че има 1400 кубика силикон в бюста, нови устни и редица други корекции по лицето.

Най-хулената участничка обаче не споделя размера на сумата, който е вложила, с цел да се преобрази в толкоз нежна възраст. Още преди месец тя бе упрекната, че била част от интернет портал с разгласи на компаньонки, където се представяла с псевдоним. По-късно самата Габриела опроверга слуховете по собствен адрес. В обществените си мрежи тя показва извънредно висок стандарт на живот. От фотосите и клиповете ѝ е видно, че населява първокласен дом, а дрешникът ѝ е цялостен с маркови дизайнерски тоалети и обувки по 3-4 хиляди лв. чифта. Предизвикателното ѝ държание в предаването разбуни духовете и стана мотив редица известни българи да ѝ се нахвърлят.

Преди дни тя бе разкритикувана и от брата на починалия артист Иван Ласкин – Евгени. „ Мило момиче, прощавам ти, че ме изплаши, и ти прощавам даже за това, че си сложила този батут на мястото на устата си. Но замисляла ли си се (ако имаш с какво) какво ще стане, като поостарееш малко и лицевите ти мускулчета вземат, та се отпуснат… Те тогава, моето момиче, няма да те бива за друго, с изключение на да филтрираш трошляк, че барем си набавиш нужните минерали и микроорганизми “, съкруши я Евгени Ласкин. Малко по-късно обаче той изтри размислите си по неин адрес, написа " Уикенд ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР