21 Април Освен слуховете, че Microsoft изглежда работи по нов

...
21 Април Освен слуховете, че Microsoft изглежда работи по нов
Коментари Харесай

Microsoft пуска Cloud PC услуга това лято

21 Април
Освен слуховете, че Microsoft наподобява работи по нов магазин за Windows 10, се появява информация и за стартирането на услугата Cloud PC. Очаква се новата функционалност да бъде стартирана през юни или юли, написа Engadget.

С Cloud PC потребителите ще имат далечен достъп до Windows десктоп и ще могат да употребяват програмен продукт като Microsoft Office. Това е потребна опция, в случай че постоянно ви се постанова да сменяте разнообразни устройства и желаете да разполагате с достъп до същия десктоп отвред, или в случай че имате незадоволително мощна система, само че добра интернет връзка. Компаниите също по този начин ще могат да настройват чиновниците с главен хардуер и да ръководят своите Windows 10 мрежи с Cloud PC.

Предполага се, че Microsoft ще продава услугата като ръководено Microsoft 365 преживяване и ще има закрепена такса за консуматор. Преди имаше клюки, че може да се вкара друго ценообразуване за Cloud PC според от процесора, паметта и потребностите за предпазване.

Вероятно повече информация за новата услуга ще бъде предоставена по време на Build 2021. Тазгодишното издание на конференцията за разработчици ще се организира в края на май. Ако времевият интервал за стартирането на Cloud PC е прецизен, то услугата ще бъде налична тъкмо преди партньорската конференция на Microsoft - Inspire, която е планувана за средата на юли.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР