2023 определено беше трудна година за принц Хари и Меган

...
2023 определено беше трудна година за принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Грешката, която Хари и Меган са решени да поправят

2023 несъмнено беше сложна година за принц Хари и Меган Маркъл. Двамата осъзнаха, че грандиозните им проекти за триумф след Мегзит очевидно са били пресилени и надалеч от действителността, в която без поддръжката на кралския двор съвсем нищо не върви по проект.
 Принц Хари и Меган Маркъл попаднаха в ранглиста за холивудски провали
Хари и Меган - измежду загубеняците на Холивуд

Кой и по какъв начин им се присмя

След няколко неуспеха, които претърпяха, както и бурните реакции около биографичната книга " Резервният ", съпрузите оглавиха и отрицателна ранглиста за звездни падения. А в това време отношенията им с сегашния английски монарх и останалите родственици не престават да бъдат все по този начин обтегнати.

Явно правейки си равносметка на миналите месеци, принц Хари и Меган Маркъл са осъзнали някои свои неточности, които са подготвени да поправят през 2024 година Според източник, представен от The Mirror, двамата са си дали заричане да създадат всичко допустимо да възобновят връзката си с крал Чарлз.
 Снимка 643365

През лятото монархът предложения по-малкия си наследник, брачната половинка му и двете им деца в имението Балморал, само че те отклониха поканата му, с което съумяха в допълнение да го дистанцират. И неслучайно по-късно не бяха поканени на някои значими събития за кралския двор. Но през идващите месеци ще се опитат да реваншират.

Очевидно е, че крал Чарлз желае да вижда внуците си и е подготвен да преглътне всички обиди в името на малко прекарано врем с тях. Mеждувременно пък Хари и Меган са осъзнали, че те имат много повече потребност от него, в сравнение с той от тях.
 Меган Маркъл и тайно появяването й във видео на компанията Clevr Blends
Напълно ненадейно - Меган Маркъл във видео в обществените мрежи

Част от активността й като вложител

Преди време някогашният иконом на принцеса Даяна Пол Бъръл показа мнението си, че принц Хари има предпочитание да пътува още веднъж до Острова и да се види с роднините си, само че не би го направил, в случай че не бъдe поканен публично. И евентуално в случай че сходна покана бъде отправено още веднъж през идващите месеци, по този начин предстоящото помиряване може да стане факт.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР