2023 г. приключва с поредната новина за звездна раздяла -

...
2023 г. приключва с поредната новина за звездна раздяла -
Коментари Харесай

Тъжната причина за раздялата на Марая Кери и Брайън Танака

2023 година завършва с следващата вест за звездна разлъка - тази на Марая Кери и Брайън Танака. Информацията за края на връзката им се появи малко преди Коледа - сезон, който желаеме или не, свързваме точно с Марая Кери.
 Марая Кери и Брайън Танака - допустимо ли е двойката да е разграничена
Остана ли сама за Коледа Марая Кери

Неподходящо време за разлъка...

Едва и тя самата е щастлива да прекара коледните празници като необвързана. Това демонстрират и изявленията на изпълнителката на " All I Want for Christmas " на концертите й от последните седмици.

" Очаквам Коледата от... ами през цялата година ", цитират я от Page Six. " Годината ми не беше от най-хубавите ", споделя още тя. Именно светското издание първо написа за евентуалната причина за раздялата на Кери и Танака.

" Той желае да има семейство. А тя не е на такава вълна ", разкрива източник на изданието. Разликата в годините също е изиграла роля в това - Марая Кери е на 54 години, до момента в който Брайън Танака навърши 40 тази година.

Кери има 12-годишни близнаци от брака си с Ник Кенън и е малко евентуално да възнамерява още деца. С Танака са дружно от 2016 година, откакто се срещат 10 години преди този момент, когато той стартира да работи в танцовия й екип.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР