2022 година ще бъде важна за семейния живот, както и

...
2022 година ще бъде важна за семейния живот, както и
Коментари Харесай

Азарей: Нито една зодия няма да има скучна 2022-ра, какво оч...

2022 година ще бъде значима за фамилния живот, както и всичко, което предизвика вашите усеща. Домашното огнище и децата ще притеглят по-осезателно вашето внимание. Ще имате преференциален случай, след който ще пристъпите към промени във семейството или дома. Имате опция да осмислите отношението си към родители, деца и близки хора. Възможно е да бъдете изкушени да инвестирате в недвижими парцели.



Годината е доста удобна за артистична активност. Ще се радвате на подем на креативните си сили. Благоприятните въздействия ще усетите, когато са пробудени желанията да сътворявате. Вдъхновението, въображението и усетът ще са прелестна основа за вашата реализация. Късметът ще бъде на ваша страна. Общата наклонност е към баланс.

Вашите хрумвания в комбиниране с вътрешен глас ще ви донесат триумфи в работата. В другарствата ще се стремите към естетика. Бъдете съобразителни. Ще имате предпочитание да разкрасите работната конюнктура или да закупите ново обзавеждане за дома.

О, прочувственост! Тази област е основна за годината. Ще ви се наложи да проявявате по-толерантно държание в съкровен проект. Бъдете отстъпчиви и миротворни.Силната емоционалност от време на време води до уединяване. Управлявайте възприятията си. Трансформирайте ревността си в грижа.

Светът има потребност от благосклонност и вие може да се превърнете в неин проявител. Бъдете почтени в любовта си. Изберете подобаващи условия, които да ви спомагат за реализиране на естетика и равновесие в възприятията. Променете виталната си среда и метода си на живот. Цялата Вселена желае тъкмо това. За мнозина 2022 година ще бележи началото на нова любовна връзка.

Ще извършите разноски, свързани с усъвършенствания в дома за по-голям комфорт. За постигането на тази цел ще намерите решения и финансова поддръжка. За нужните парични средства ще са нужни здравомислие и съобразителност. Годината е подобаваща за покупко-продажби с недвижими имущества. Очаквайте промени в дома или на работното място.

Препоръчва се да водите здравословен метод на живот. Установете нови правила в битието си даже единствено като превантивна мярка. Избягвайте напрежението и претоварване с работни задължения. Пазете сърдечносъдовата система, гръбначния дирек и половата система.

2022-ра сигурно няма да бъде скучна за нито една от зодиите. За множеството предстоят промени, други ще се радват на шанс, а трети ги чака бурна обич. Ето какво сочат звездите за другите знаци, в това число и най-известните им представители.

ОВЕН



На Кирил Петков ще му би трябвало самообладание

Представителите на зодиакалния знак Овен ще горят в своите фантазии за пътешестване и в търсене на истината. Ще ви се наложи да бъдете по-сдържани и да проявявате самообладание. По-важните уроци ще бъдат провокирани от приятелския кръг. Ще търсите смяната под форма на пътешестване, което ще ви носи тръпка и нови трепети. Ще анализирате полезностите, които ви стимулират да се реализирате професионално. Ще имате нови планове, с които ще придобивате и печелите материални богатства.

Всичко казано дотук важи за премиера Кирил Петков, столичната кметица Йорданка Фандъкова, рекордьорката във високия скок Стефка Костадинова и артистичните Асен Блатечки, Хилда Казасян, Камен Донев и Ненчо Балабанов.

ТЕЛЕЦ



Кобрата и Лили Иванова сменят имиджа

Телецът се слави със своята непоклатимост. Някои планетарни въздействия раздрусват построената ви система за сигурност - материята. Ще намерите нов метод за реализация. Ще ви се удаде по-лесно да измененията имиджа си. Ако желаете да привлечете пари, може да ви хрумне концепция за изтегляне на заем. Бъдете деликатни. Брачният сътрудник ще ви донесе шанс. Оптимизирайте проектите за пътешестване. Ще се наслаждавате на непоклатимост в специалността.

Това чака боксьора Кубрат Пулев,останалата зад борда на новия парламент Мая Манолова, безконечната Лили Иванова, а също по този начин Орлин Павлов, Краси Радков, Владо Карамазов, Венета Райкова, Криско и Алекс Сърчаджиева.

БЛИЗНАЦИ



Късмет за Румен Радев и Здравко Димитров

Късмет в работата. Брачният или бизнес сътрудник ще ви основават страсти. За някои от вас тази година може да ви донесе подписване на брак или съдружничество.

Лесно ще се справяте с ръководство на фамилните или фирмени пари. Ще имате предпочитание да прелетите над морета и океани, само че проектите ви може леко да се трансформират или забавят. По-възрастен другар ще ви бъде от изгода. Избавете се от илюзиите в професионалното си развиване.

Това важи за президента Румен Радев, някогашния министър председател Бойко Борисов, Симеон Сакскобургготски, кмета на Пловдив Здравко Димитров, лорда от другия бряг Евгени Минчев, Васко Кръпката, Кали Врачански и фолк фурията Галена.

РАК



Любовни трепети за Юлиян Вергов и Анелия

Добрият случай ще ви споходи в любовта. Ще се отдадете на работата, която от време на време ще бъде съчетана напрегнато. То ще ви стимулира да бъдете по-ефективни. Осмислете своите партньорства. Трансформирайте някои от тях. Бъдете кардинални и не се увличайте при взимане на средства назаем. Мечтите за далечни пътувания ще са в унисон с вашето духовно израстване. Очаквайте изненади от приятелите си.

А измежду известните Раци са някогашният държавен глава Георги Първанов, шефът на Българска народна банка Димитър Радев, Мария Гроздева, Юлиян Вергов, Белослава и фолк четата Преслава, Глория, Анелия и Джена.

ЛЪВ



Внезапни промени за Сашо Диков и Веско Маринов

Аристократизмът ви ще предизвика сътрудниците. Ще сполучите с дълго плануван ремонт на дома. С интензивността си ще печелите благосклонностите на близките. Ще започнете любовен романс, който ще ви извърши с страсти. Съумявате да се договорите за по-добра заплата. Бъдете постоянни и устойчиви в персоналните и служебните партньорства. Очакват ви неочаквани промени в професионалното развиване. Ще се преборите за нова позиция.

Прогнозата важи за Сашо Диков, Мартина Вачкова, Стефани Колева, Кристина Димитрова, Веселин Маринов, Георги Мамалев, Андрей Слабаков, Ирен Онтева и Яна Маринова.

ДЕВА



Асен Василев ще цялостни хазната с лекост

Вашата аналитичност, хигиеничност и въздържаност ще са ви от изгода през годината. Печалбите ще постигате с лекост. Мислите за интимния си живот и се насочвате към по-релаксиращи прекарвания. Искате да измененията ситуацията в жилището или вилата. Фамилията ще ви сътвори страсти. Дисциплината ще ви поддържа в работата. Подкрепа ще получите от по-висшестоящите. Бъдете почтени с колегата си. Очакват ви неочаквани пътувания.

Всички тези хубави прогнози са в действие за вицепремиера и финансов министър Асен Василев, гордостта на пловдивския тенис Цветана Пиронкова, Силвия Лулчева, Катерина Евро, Васил Найденов, Николина Чакърдъкова, Нели Рангелова Димитър Рачков и Христо Гърбов.

ВЕЗНИ



Слави и Мария Игнатова в добра кондиция

С лекост се справяте с финансовите промени. Искате да пътувате и трескаво се подготвяте. Търсите динамичност и смяна на ситуацията. Семейството има потребност от вашата поддръжка. Разговорите с околните ви носят приятност. В любовта сте сдържани. С сътрудниците си бъдете деликатни и дипломатични. Превантивните ограничения ще ви носят добра кондиция и здраве. Далечните пътувания са вдъхновяващи за вас.

Това чака видните Везни Слави Трифонов, Алекс Раева, Диляна Попова, Мария Игнатова, Владо Николов, Цветелина Бориславова, Васко Василев и Александра Жекова.

СКОРПИОН



Измамни послания за Кошлуков и Годжи

Ще сте дейни при работа с пари и финансови интервенции. Очаква ви смяна в метода на придобиване на материални богатства. Природата ше ви обогатява. Ще започнете да учите предмет, с който сте се занимавали в предишното. Очаква ви ремонт на жилището. Обърнете внимание на националните обичаи. Ще ви бъдат от изгода. Бъдете откровени, когато флиртувате. Не се поддавайте на лъжливи послания.

Препоръките важат за шефа на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, душата на Ку-Ку бенд Георги Милчев-Годжи, банкера Цеко Минев, плувеца Петър Стойчев, Любо Киров, Мадлен Алгафари, Евгения Живкова и Параскева Джукелова.

СТРЕЛЕЦ



НиЛо да не прекалява с страстите

Ще измененията имиджа си. Не прекалявайте с страстите. Ако прибързвате, не ще постигнете стремежи триумф. Поемете си въздух. Паричките ще са значими за вас. Предоговорете своята заплата. Далечните пътувания ще са за предпочитане пред късите. Ще се прояви предпочитание да учите непознат език или да се заемете с обучение на духовното занятие. Погрижете се за семейството. На работното място са вероятни неочаквани промени. За някои от вас ще се отворят нови благоприятни условия за работа - нов шанс.

Под знака на Стрелеца са видни дами като Райна Кабаиванска, Мария Илиева, Нели Петкова, Николета Лозанова, Екатерина Дафовска и Десислава Бакърджиева.

КОЗИРОГ



Ники Кънчев и Христо Шопов ще разчитат на другари

Време е да обърнете внимание на стила си. Звездите чакат от вас да трансформирате своя имидж и да станете по-привлекателни. Ще преструктурирате финансите си. Вашата изчерпателност ще ви помогне да учите нещо ново, както и да проучите подробно разнообразни туристически дестинации, които сте си набелязали. Бъдете деликатни с разноски, свързани с деца или ваканционни пакети. Очаква ви нова обич. Приятелите ще ви носят шанс.

Това ще се случи на някогашния министър председател Иван Костов, отказалия да влезе в политиката сценарист от " Шоуто на Слави " Иво Сиромахов, артиста Христо Шопов, галактическия глас Валя Балканска, Ники Кънчев, Тони Димитрова, Камелия и Нина Добрев.

ВОДОЛЕЙ



Печалба за Стоичков и Бербо

Ще бъдете сдържани и обрани. Емоциите ви няма да излизат на повърхността. Внимавайте с разноските. Планетите ви поддържат да печелите средства от чужбина. Къщата, апартаментът или вилата се нуждаят от възобновяване. Не се изхвърляйте с ексцентрични хрумвания. Екстравагантността не ви носи изгода. Късметът ще ви споходи на работното ви място. Приятелите са „ доставчици” на страсти. Ако зародят спънки и компликации, най-после всичко се оправя, както в приказките.

Съветите са в действие за футболната легенда Христо Стоичков, кандидата за началник на БФС Димитър Бербатов, комика Любо Нейков, киноиконата Цветана Манева, артиста Георги Христов, както и фолк фуриите Андреа и Ивана.

РИБИ



Илияна Раева да се довери на интуицията

Намерете действителността. Пазете се от илюзия. Вашата вътрешен глас е пътеводната ви светлина в житейската мъгла. Ако пътувате наоколо, ще имате възприятието, че нещата се случват изведнъж. Имате концепция да учите нещо ново. Късметът ще ви срещне, в случай че пътувате далеко. Очаквайте смяна в кариерата. Ще се борите за по-добра позиция и ще съумеете. Една остаряла обич ще се появи в живота ви. Външният ви тип има потребност от свежия лъх на смяната.

Така ще плуват в дълбоките води Рибите - най-сладкодумният министър председател Огнян Герджиков, повелителката на грациите Илияна Раева, гласът на БТР Наско Пенев, Миро от Каризма, както и чалга величията Азис, Алисия и Фики.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР