2021 беше година на мъчителната раздяла с управлението на ГЕРБ.

...
2021 беше година на мъчителната раздяла с управлението на ГЕРБ.
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: БСП не е кръжок по интереси, промяната избра нас

2021 беше година на мъчителната разлъка с ръководството на ГЕРБ. Тази позиция изрази водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в речта си пред делегатите на 50-ия Конгрес на Българска социалистическа партия. Социалистката очерта и политическата рецесия от предходната година и пандемията.

Тя е обезпокоена от ниската изборна интензивност на последните избори. Този спад не може да бъде пояснен единствено с демографската рецесия, счита аленият лидер.
Христо Проданов: Има настройки оставката на Нинова да не бъде призната
„ Има настройки оставката на Корнелия Нинова да не бъде призната на 50-ия конгрес на Българска социалистическа партия, който се организира през днешния ден ”. Това съобщи м...
Прочети повече
Нинова регистрира ниското доверие на хората в политиката и в институциите у нас. На нас ни отива да върнем политиката на полето на концепциите, посочи Нинова.  

Бюджетът за 2022, по думите й, е най-социалния за последните години. Каквото и да вършим, народ в случай че няма смисъл, акцентира тя и предизвести, че приоритет би трябвало да е демографската рецесия. Българска социалистическа партия е отстъпва от позицията, че няма трети пол. Българска социалистическа партия има потребност от смяна, акцентира още Корнелия Нинова. Тя се разгласи за нов честен образ на партията. Бъдете здрави и на работа, пожела водачът на социалистите на делегатите на Конгреса.

Вицепремиерът счита, че машинното гласоподаване понижило изборната интензивност. Тя напомни, че партията е подкрепила машинния избор, само че по думите й, пристигнало е време Българска социалистическа партия да премисли тази си позиция и да упорства за смесено гласоподаване.  

Пандемията също оказала въздействие върху изборните резултати. Изтощихме се от вътрешни битки, съобщи водачът на алените.  

Обидени социалисти не взели участие в акцията, а други искрено работели против партията.  
Конгресът на Българска социалистическа партия взема решение за оставката на Нинова
Ключов конгрес на Българска социалистическа партия ще се състои тази събота. Очаква се делегатите да одобряват оставката на Корнелия Нинова, която тя подаде в края на...
Прочети повече
Смесиха се политически и стопански ползи, безапелационна бе Корнелия Нинова. Загубеният избор на Българска социалистическа партия главно е във възрастовата група 60-70 години, съгласно доклада й.

Тя напомни, че столетницата е дала старт на кариерата на Румен Радев и персонално Нинова бранила номинацията му, когато социалистите не го подкрепяли. Ние сме поредна партия, не сме кръжок по ползи, регистрира водачът на Българска социалистическа партия.  

Тя се разгласи за нова стратегия на партията, по която към този момент е почнала подготовка. Лидерът желае организационно подсилване, защото по места се регистрират проблеми. Имаме потребност от нов метод към локалната власт, сподели още водачът на Българска социалистическа партия.  

Докато има Българска социалистическа партия, ще има вестник " Дума ", до момента в който има вестник " Дума ", ще има Българска социалистическа партия, с тези думи тя означи тематиката за освободените от вестника публицисти.

Скандалът към това тя дефинира като фиктивен и подправен. Корнелия Нинова удостовери оставката си пред Конгреса. Не отменяйте директния избор, настоя тя.  
500 млн. лв. за ремонт на 11 язовира, единствено 1 е легален - разбор на Корнелия Нинова
11 язовира са ремонтирани за 500 000 000 лв., само че за 10 язовира ремонтът не е признат - къде поради липса на бумаги, на планове, на разреш...
Прочети повече
Станахме мечтан сътрудник за смяна, разяснява още ръководителят на алената партия. Не сме се договаряли със статуквото, ние избрахме смяна за България и смяната избра нас, разгласи Корнелия Нинова.

Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР