2017 стана много богата за много известни семейства. В някои

...
2017 стана много богата за много известни семейства. В някои
Коментари Харесай

Помните ли Ник Вуйчич, който бе роден без крака и ръце? Днес той е баща на близнаци

2017 стана доста богата за доста известни фамилии. В някои от тях се родиха даже близнаци: Бийонсе и Джей Зи, Джордж и Амал Клуни, Енрике Иглесиас и Анна Курникова.

Този лист с радостни родители се усили: Ник Вуйчич и жена му Канае Мияхара споделиха радостната новина за раждането на двете им момиченца. Девойките носят имената Оливия и Ели.

 Ник-Вуйчич

Ник се появява на бял свят в Австралия в фамилията на сръбски емигранти. Той се ражда със страшното заболяване тетраамалия. При него изцяло отсъстват крака.

 човек-без-крайници

Но тежкото заболяване не сломило този мощен човек, а тъкмо противоположното, направило го по-силен. Днес той е на 35 и с помощта на лекциите си за полезността на живота е прочут в целия свят. Той е жив образец за силата и целеустременността на индивида.
 Ник-Вуйчич-и-семейството-му

 Ник-Вуйчич-целува-бебето-си

Той потвърждава, че може да сбъднем своите фантазии, все пак.

 Ник-Вуйчич-семейство

Със своята бъдеща жена Ник се среща още през 2012 година. Сега те отглеждат двама сина. За благополучие, болестта не се показало при синовете му, тъй като те са изцяло здрави.

За това, че в фамилията му към този момент плачат още две девойки Вуйчич споделя в обществените мрежи. Той благодари на всеки човек за поддръжката и споделя, че девойките се родили с тегло от 2 кг навръх рождения ден на майка си.

 бременна-жена-корем

Да пожелаем всичко най-хубаво на това изумително семейство!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР