20-годишната риалити знаменитост и звезда от социалните мрежи Кайли Дженър

...
20-годишната риалити знаменитост и звезда от социалните мрежи Кайли Дженър
Коментари Харесай

Риалити звезда на 20 години приближава богатство от $1 млрд.

20-годишната риалити звезда и звезда от обществените мрежи Кайли Дженър доближава благосъстояние от 1 милиарда $. 

С интензивността си на обществена персона в медиите и обществените канали, които интересуват младежите, за към 3 години тя е натрупала положение от 900 млн. $, съгласно американското сп. Форбс, което посвети материал на нея. Това я прави един от бизнес феномените на новото цифрово време. 

Кайли Дженър има своя козметична компания, която единствено 2 години след основаването си се прави оценка на близо 800 млн. $. За сравнение сестра й Ким Кардашиян-Уест има 350 млн., Барбара Стрейзънд - 400 млн., а певицата Бионсе - малко над 300 млн.

Младата Кайли има 110 млн. последователи в Instagram. Следвайки нейния образец, хиляди дами се подлагат на пластични интервенции за увеличаване на устните.

Твърдението на " Форбс ", че сама е постигнала благосъстоянието си ( " the youngest-ever self-made billionaire " ), обаче, стана мотив за критики. След излизането на новия брой на списанието в Америка, мнозина припомниха, че Кайли е наследница на богата фамилия и изказванието, че " сама е постигнала всичко ", надалеч не е правилно.

Кайли Дженър, която даже към момента не е минала законовата възраст да пие алкохол в Съединени американски щати, ще стане на 21 година през август. Тя има бебе - дъщеричка на име Сторми. По-рано тази седмица новината от нея бе, че ще спре да си прави инжекции за увеличаване на устните, известни като дермални филтри. Момичето призна по време на епизод на риалити шоуто " Keeping Up With The Kardashians " през 2015 година, че устните й са били " неустановеност ", която желае да промени - с краткотрайни корекции. 

За разлика от продуктите на обичайните козметични марки, известни по света, нейните артикули са продавани съвсем единствено онлайн. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР