20-годишен младеж, който на 8 март, ядосан, че затваря заради

...
20-годишен младеж, който на 8 март, ядосан, че затваря заради
Коментари Харесай

Младежът, който стреля в заведение в Бургас, се шегувал |

20-годишен юноша, който на 8 март, сърдит, че затваря поради ограниченията против COVID-19, го е направил на смешка. А револверът, запасан на колана му, е бил " пластмасов със сачми да гонят котките и гларусите ".

Това се разбра от думите на майка му пред бТВ. 

Според нея компанията на сина й е желала да чуе още едно последно парче, преди да си тръгне. " Просто са излезли и са се шегували. Той не е схванал, че е уцелил заведението ", съобщи дамата. Не е имало заплаха да нарани който и да било, тъй като " тук всичко е дървета ". 

" Не го извинявам, само че не могат да го изкарват най-големият нарушител. По никакъв начин не е ангел ", сподели майката, съгласно която притежателите на заведението са подали сигнал до полицията, с цел да " могат да си оправят стъклото ".

При случая няма потърпевши, само че бяха счупени стъкла на заведението и бе формирано досъдебно произвеждане.

Управителят на заведението Добринка Французова удостовери, че младежът не е правил проблеми и не е отказал да си тръгне. " Момчето ми се извини. Щетите са единствено материални ", сподели Французова.

" Въпросните младежи не са били доста щастливи от обстоятелството, че би трябвало да напуснат заведението, само че един от тях изключително нападателно е показал своята неудовлетвореност от по този начин стеклите се условия. Извадил е револвер, който до този миг е бил запасан на колана му. Произвел е няколко изстрела по панорамния прозорец на заведението ", изясни представителят на полицията в Бургас Цветелина Рандева.

По нейните думи държанието на причинителя " приказва за невисок предел на поносимост и високо равнище на експанзия “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР