2-годишно дете с коронавирус е настанено в козлодуйската болница, съобщиха

...
2-годишно дете с коронавирус е настанено в козлодуйската болница, съобщиха
Коментари Харесай

2-годишно дете с коронавирус е настанено в козлодуйската болница

2-годишно дете с ковид е настанено в козлодуйската болница, оповестиха от Регионалната здравна ревизия.
Здравните управляващи излязоха с детайлности и за новите 36 инфектирани във Врачанско.
В община Борован са инфектирани двама мъже от селото. 32-годишен мъж е настанен за лекуване в МБАЛ „ Христо Ботев “ във Враца, а на домашно лекуване е 86-годишен мъж.
Новите случаи в община Враца са 21. На домашно лекуване са 50-годишна жена от с. Лиляче, 56-годишна жена от с. Косталево, както и 16 лица от Враца. Сред тях са 18-годишно момче, 9 мъже, на възраст сред 31 – и 77-годишна възраст, както и шест дами, на възраст от 26 до 69 години. В МБАЛ „ Христо Ботев “ – Враца е хоспитализарана 76-годишна жена от Враца, а в Първа частна МБАЛ – Враца са настанени за лекуване 55-годишна жена и 59-годишен мъж от Враца.
Трима от новобявените инфектирани от Козлодуй. На домашно лекуване са 49-годишна жена и 53-годишен мъж.
В община Криводол са открити пет лица от с. Уровене. В Тубдиспансера във Враца е настанена 70-годишна жена, а на домашно лекуване са трима мъже, на 34, 59 и 73 години, както и 59-годишна жена.
В община Мездра са диагностицирани две лица с ковид – 13-годишно момиче от с. Зверино и 74 година мъж от железничарския град.
По един болен е регистриран в общините Бяла Слатина, Роман и Оряхово. На домашно лекуване са 74-годишна жена от с. Алтимир и 55-годишна жена от с. Кунино, а в МБАЛ „ Св. Иван Рилски “ – Козлодуй е настанена 60-годишна жена от Оряхово.
В област Враца все още има 368 дейни случаи, като настанените в болнични заведения са 71.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР