19-годишната Елена Петрова разкри причината да се откаже от участието

...
19-годишната Елена Петрова разкри причината да се откаже от участието
Коментари Харесай

Елена от Игри на волята в откровен разказ

19-годишната Елена Петрова разкри повода да се откаже от присъединяване си в " Игри на волята ". Тя е първата в историята на предаването, която сама приключва присъединяване си. Шампионката по бикини фитнес не скри, че съжалява за решението си.

" Яд ме е, че се отхвърлих. - признава Елена в " На кафе ". Все още не мога да си обясня за какво се разклатих душевен. Не чаках толкоз да ми липсват околните хора – майка ми, приятеля ми… Отделно в Чистилището гладът си играеше с мислите и съзнанието ми. “

Участието е било сбъдната фантазия за нея.

" Винаги съм мечтала да се опитвам в предаването, само че до неотдавна ме спираше възрастовото ограничаване. Влязох в " Игри на волята 5 “ безусловно на подбив. Записах се за втория кръг на кастингите, откакто изгледах реклама по малкия екран “, споделя Елена.

Тя добавя, че не е очаквала татко й - шампионът по културизъм Валентин Петров да одобри по този начин позитивно поканата й да се състезават дружно в шоуто.

" За благополучие, не се наложи да го увещавам дълго. Той ме приготви физически за Игрите “, споделя тя.

Бодиблдърката е сигурна, че е напуснала играта с поука. 

" В " Игри на волята “ научих, че не би трябвало да съм чак толкоз самонадеяна. Винаги съм си мислила, че мога да се оправям сама. Взимала съм всичките си близки хора за даденост. Когато влезеш в предаването и знаеш, че не можеш да се свържеш с най-близките си, осъзнаваш какъв брой са ти нужни и какъв брой не можеш без тях ", споделя Елена, написа " България Днес ". 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР