18 Юни Honor възстановява достъпа си до приложенията и услугите

...
18 Юни Honor възстановява достъпа си до приложенията и услугите
Коментари Харесай

Honor отново има достъп до мобилната платформа на Google

18 Юни
Honor възвръща достъпа си до приложенията и услугите на Гугъл, с помощта на отделянето от някогашния му притежател Huawei, като доставчикът възнамерява да употребява софтуера на американската компания в идната си серия смарт телефони - Honor 50. Пред The Verge от компанията оповестяват, че ще могат да включат Гугъл Mobile Services в Honor 50 и Honor 50 Pro, които в началото ще започва на китайския пазар.

Honor беше възпрепятствана да употребява услугите на Гугъл, в това число Play Store, поради американските наказания по отношение на Huawei, само че продажбата на досегашния подбранд на китайския софтуерен колос през ноември 2020 година отвори вратата за възобновяване на достъпа до софтуера в новите модели.

В рекламата си доставчикът натъртва на опциите на камерата в своята серия Honor 50, защото се стреми да употребява потребителската наклонност към основаването на видеоклипове в къса форма. И двата модела разполагат със задна камера - 108MP главен, 8MP широкоъгълен, 2MP макро и 2MP дълбочинен модул.

Honor 50 Pro се отличава с двойна камера начело - 12MP, осигуряваща ъгъл от 100 градуса, и 32MP. Той разполага с 6.72-инчов екран, а Honor 50 - с 6.57-инчов. И двата модела обезпечават 120Hz периодичност на освежаване на екрана, 100W бързо зареждане и се зареждат от чипсета Qualcomm 778G 5G.

Моделите от линията Honor 50 ще бъдат пуснати на интернационалните пазари, в това число Франция, Малайзия, Мексико, Русия, Саудитска Арабия и Англия по-късно тази година.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР