18 Май Партньорство с GuRu Wireless, Inc., специалист в сферата

...
18 Май Партньорство с GuRu Wireless, Inc., специалист в сферата
Коментари Харесай

Смартфони на Motorola ще могат да се зареждат безжично от разстояние

18 Май
Партньорство с GuRu Wireless, Inc., експерт в областта на персонализираните решения за безжично зареждане, разгласи Motorola. Чрез него компанията ще добави опция за отдалечено зареждане на своите смарт телефони.

Според Motorola тя ще предложи първите смарт телефони, които ще се зареждат безжично в диапазон от метър, употребявайки новаторската GuRu технология. През идващите няколко месеца компанията занапред ще разкрие още за своите новаторски софтуерни решения.

Технологията на GuRu RF Lensing зарежда устройства на правилото " watt-over-meter ". Тази патентована технология цели изцяло да отстрани зареждането като част от ежедневните грижи. Миниатюрните модули на GuRu разрешават на устройствата да се зареждат от разстояние посредством акуратен трансфер на енергийна мощ. Motorola и GuRu ще работят дружно, с цел да отговорят на сериозните условия на Motorola за качество, енергийна успеваемост и сигурност.

" Ние от Motorola непрестанно работим в посока извеждане на нововъведения на пазара, които могат да подобрят живота на нашите консуматори. С това софтуерно решение ще демонстрираме взор към свободата и гъвкавостта, на които потребителите занапред ще могат да се насладят с революционната безжична технология за зареждане, показа Дан Дери, вицепрезидент на продуктовия отдел в Motorola. В партньорство с GuRu си представяме вълнуващо ново потомство от устройства с безжично зареждане. "
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР