18-годишният Амийн Хърст и 24-годишният Наър Грант са избягали от

...
18-годишният Амийн Хърст и 24-годишният Наър Грант са избягали от
Коментари Харесай

Затвор във Филаделфия разбра за бягство на затворници 19 часа след изчезването им

18-годишният Амийн Хърст и 24-годишният Наър Грант са избягали от пандиза във Филаделфия към 20:30 часа (местно време) в неделя, пробивайки дупка в оградата към двора на пандиза , оповестиха от " Дирекция затвори " на Филаделфия. Ръководството на пандиза са разбрали за избягалите пандизчии в към 3 часа през вчерашния ден след обяд.

Кметът на Филаделфия Джим Кени сподели нощес на конференция, че управляващите желаят да схванат какво в действителност се е случило.

" Ясно е, че е имало пропуск в системата и, че хората не са създали това, което е трябвало да създадат ", сподели Кени.

Хърст беше задържан през март 2021 година по обвиняване, че е прострелял и умъртвил мъж на Бъдни вечер през 2020 година, а останалите три стрелби е направил през март 2021 година, сподели заместител комисарят по следствието към полицията на Филаделфия Франк Ванор.

" Доколкото знаем той е извънредно рисков и призоваваме обществеността да ни помогне със залавянето му ", сподели Ванор на конференцията.

Грант пък е бил арестуван по обвинявания в скрит план с опиати и оръжие. Двамата пандизчии са били в едно и същи крило на пандиза, само че в разнообразни килии.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР