18-годишната ни плувна надежда Антъни Иванов се прицели в златото

...
18-годишната ни плувна надежда Антъни Иванов се прицели в златото
Коментари Харесай

Антъни Иванов иска да атакува златото в Токио

18-годишната ни плувна вяра Антъни Иванов се прицели в златото на Олимпийските игри в Токио след три години.

" В Токио ще бъда на 21 години, което е отлична възраст за пробив в плуването. Там ще бъда дебютант на олимпийски игри, което по-скоро регистрирам като плюс за мен. Ще направя всичко да се приготвя добре и да нападам олимпийския връх ", сподели Антъни Иванов.

Талантът от Велико Търново направи възторг предходната седмица на международното състезание в Будапеща, където плува във финала на 200 метра бътерфлай в компанията на най-хубавите състезатели в тази дисциплинираност.

Иванов няма да има време за отмора и още тази седмица отива на лагер в Камчия, където ще се приготвя за идното международно състезание за юноши и девойки в Индианаполис.

" Трябва да подобря някои дребни елементи. Имам запаси в плуването, което е добре за бъдещето.Четирима-петима състезатели от участниците в Индианаполис сме доста близо като времена и при малко шанс мога да взема орден ", сподели Антъни Иванов.

Състезателят и неговият треньор Николай Вакареев са наясно кои съставни елементи би трябвало да се подобрят. " Имаме много запаси в старта и подводните обръщания. В България Антъни няма конкуренция и не забелязвахме тези неточности.

Но на международното състезание ясно се видя и в трите му плувания на 200 бътерфлай къде изоставаме. Ако подобрим тези съставни елементи, може да влезе в тройката на международното за юноши в Индианаполис в края на месеца ", показа Вакареев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР