17 Юни През последната година след откриването на новия си

...
17 Юни През последната година след откриването на новия си
Коментари Харесай

Умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив става център за споделяне на знания

17 Юни
През последната година след откриването на новия си шоурум Innovation Hub, пловдивската фабрика на Schneider Electric посреща гости от страните от Югоизточна Европа, с цел да показа онлайн внедряването на цифровите технологии 4.0. на компанията. Заводът е едно от най-големите високотехнологични предприятия в Европа на един от водачите в цифровата промяна на системите за ръководство на силата и автоматизацията.

За разлика от доста индустриални обекти, в които до технологиите имат достъп единствено вътрешни лица, умната фабрика на Schneider е транспарантна във връзка с шерването на познания и показва софтуерните решения, върху които е построена, пред най-широка аудитория - други компании, институции и студенти.

Основната цел е да се подтиква цифровата промяна в страните от Югоизточна Европа. " Като водач в нашия бранш носим отговорността да подкрепим използването на цифровите технологии, които трансформират индустрията, постройките и инфраструктурата за по-устойчиво бъдеще. Като представяме обществено цифровите решения, които към този момент сме внедрили, както и изгодите, които те носят в нашата ежедневна работа, желаеме да насърчим всички да започват процеса на цифрови промени ", показва Петър Херман, президент за клъстера на Югоизточна Европа в Schneider Electric.

Тази част на Европа към този момент развива значими за Schneider Electric интервенции с помощта на способена и чудесно квалифицирана работна мощ. Примерите в тази тенденция включват центъра за Smart Grid изследвания и развиване в Сърбия, както и индустриалните бази, районния дистрибуторски център и центъра за енергийни и устойчиви услуги в Унгария. " В Schneider Electric трансформираме думите в каузи, защото предлагаме на пазара решения и услуги, които към този момент са цифровизирали нашите лични интервенции за по-голяма резистентност и успеваемост. Всички достижения в района на Югоизточна Европа служат на тази дълготрайна цел, " добавя Петър Херман.

Умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив заема повърхност от 12 000 кв.м и създава 42 милиона прекъсвачи годишно. Чрез тях компанията обезпечава електроразпределение и отбрана на консуматори от близо 30 страни. Процесите във фабриката са над 68% автоматизирани и интервенциите са цифровизирани посредством редица лични приложения на Schneider. Производителността и успеваемостта се ръководят посредством събирането и визуализацията на данни в комфортни за потребителя табла, които разрешават бързо и осведомено взимане на решения. Поддръжката се прави благодарение на приложение, учредено на добавена действителност, което разрешава да се спестят часове работа на личния състав, както и да се премине към развой без потребление на хартиени носители. За работната мощ това отваря нови благоприятни условия за повече познания и развиване на професионалните умения.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР