17-годишната Надя В. от Стара Загора, която подаде сигнал, че

...
17-годишната Надя В. от Стара Загора, която подаде сигнал, че
Коментари Харесай

Освен Коцето и милионерски син попаднал в мрежата на Надя

17-годишната Надя В. от Стара Загора, която подаде сигнал, че е изнасилена от Константин, отправила същото обвиняване и към милионерски наследник.

Само преди 2 месеца - в средата на юни, тя обвинила в опит за принудителен секс и 28-годишен милионерски наследник от " Свети Влас ", само че часове по-късно е изтеглила жалбата си. Според служителите на реда от Несебър, проверяващи случая, броени часове преди Надя да подаде сигнал, че е изнасилена от Константин, тя е била търсена в полицията от татко си, който развива бизнес в Слънчев бряг, заради което й тя прекарва цялото лято на морето.

Макар и малолетна, Надя е част от непрекъснатото наличие в настоящите поп фолк нощни заведения, а това лято разкрепостената ученичка постоянно е купонясвала и по нощните заведения в Созопол, Лозенец, Приморско и Царево, излиза наяве от оповестени нейни фотоси в обществените мрежи.

" Баща й постоянно я е издирвал с полиция, защото тя не се прибира до сутринта. Така се е случило и на 18 август, когато беше подадена жалбата за обезчестяване против Константин. Възможно е Надя да се е страхувала от гнева на татко си и поради това да е твърдяла, че е отвлечена и изнасилена от Константин ", признава служител на реда от Несебър пред " Уикенд ".

Близки до Константин разкриват, че той приготвя да подаде тъжба за набеждаване против досегашната си почитателка. Полицията в Несебър пое следствието на случая, инспекция бе осъществена и от Районната прокуратура в Бургас. До покачване на обвиняване против Константин няма да се стигне, защото назначената лекарска експертиза не е открила да е имало следи от принудително полово съприкосновение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР