16% от американците подозират връзка между коронавируса и популярното мексиканско

...
16% от американците подозират връзка между коронавируса и популярното мексиканско
Коментари Харесай

Марка бира пострада пострада заради коронавируса

16% от американците подозират връзка сред ковид и известното мексиканско питие „ Корона “, написа английското издание Daily Mail.
„ Няма спор, че бирата „ Корона “ страда поради вируса “, твърди Рон Торосиан, основател на компанията 5WPR, която е провела изследването.
„ Можете ли да си визиите да влезете тъкмо в този момент в бар и да кажете на бармана - дай ми една корона “, разяснява той.
Според проучването 4% от тези, които постоянно пият тази съответна бира са декларирали, че ще спрат да я употребяват, а 14% - че сега не биха си я поръчали на обществено място. При това 16% от хората, които пийват постоянно бира в Съединени американски щати са комплицирани и не са сигурни дали има връзка сред бирата и новия вирус , съобщи организация Фокус.
Естествено няма никаква връзка сред марката мексиканска бира и вируса, който произлиза Китай.
От компанията разясниха, че нямат никакво желание да трансформират маркетинговите си проекти поради вируса. Те обявиха пред CNN, че клиентите им добре знаят, че няма връзка сред вируса и техните артикули.
По-рано компанията производител даже беше подложена на критика от консуматори в обществената мрежа, поради нова реклама, в която на бутилките е изписано „ Корона – скоро ще дебаркира и при вас “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР