16 Март От днес и българските потребители могат да поръчват,

...
16 Март От днес и българските потребители могат да поръчват,
Коментари Харесай

Samsung: Увеличава се търсенето на 65 и 75-инчови телевизори в България

16 Март
От през днешния ден и българските консуматори могат да поръчват, въпреки и авансово, най-новите тв приемници на Samsung Neo QLED, като според от модела на определения тв приемник, потребителите ще го получат в комплект със саундбара Samsung Q, оповестиха от Samsung България. Върховите технологии в областта на тв приемниците отредиха на Samsung за 15-та поредна година първо място на световния пазар за тв приемници.

" С течение на времето ние се утвърдихме като международен водач на световния пазар за аудио-визуална техника, прилагайки разнообразни новаторски технологии. Смело мога да заявя, че Samsung постоянно е една крачка по-напред, когато става въпрос за установяване на световните трендове в технологията в нашето всекидневие ", разяснява Виктор Армашелу, търговски шеф на дивизия " Потребителска електроника " в Samsung България и Румъния.

" Много условия през миналата 2020 година радикално трансформираха метода ни на живот. Това, от своя страна, промени и условията на потребителите към телевизионните устройства, накараха ги да се замислят какво повече могат да вършат с тях. В отговор Samsung предлага на потребителите още повече смарт функционалности, с цел да бъдат те още по-ефективни в работата си, а почивката да бъде по-пълноценна ", добави Димитър Вълев, началник на дивизия " Телевизионни устройства " в Samsung България.

" С редица нововъведения навлизаме " в играта ", която има няколко измерения - наслаждаване на филми с висока резолюция, работа от вкъщи, гейминг. Всички те са неизменима част от новите артикули ", разяснява Вълев. В " основните функции " са революционната, по думите на Samsung, технология Neo QLED. За основаването й Samsung се базира на няколко нововъведения, в това число Quantum Dots за 100% размер на цветовете, Direct Full Array, или директна подсветка, и технологията Ultra Black, резолюция QLED 8K за реалистична картина и дисплеят с съвсем невидима рамка Infinity One Design. В Neo QLED се употребява нов източник на светлина - Quantum Mini LED, следен от технологията Quantum Matrix и процесора за обработка на изображения Neo Quantum, разчитащ и на изкуствен интелект. Гамата тв приемници Neo QLED обгръща както флагманските модели 8K (QN800, QN900), по този начин и няколко 4K тв приемника - QN85, QN90 и QN95.

Допълнително платформата Smart Things обезпечава безпроблемно свързване сред всички артикули на Samsung.

 Димитър Вълев, началник на дивизия
Димитър Вълев, началник на дивизия " Телевизионни устройства " в Samsung България.

Данните, събрани от компанията за продажбите на тв приемници у нас, демонстрират най-малко 3 значими промени в настройките на купувачите. Едната наклонност е обвързвана с увеличено търсене на " премиум " тв приемници, предлагащи новаторски технологии и новаторски дизайн. Увеличава се и междинният размер на закупените модели, като доста консуматори към този момент купуват устройства с диагонал 65 и и 75 инча, които до неотдавна бяха по джоба единствено на купувачи с " дебели " портфейли. " През тази година ще предложим и налични 85-инчови тв приемници, на които ще можем да се насладим на огромно спортно събитие ", съобщи Вълев, визирайки Лятната олимпиада в Токио, която бе отсрочена за тази година. " Най-отчетлива е третата наклонност - за работа и занимания от вкъщи. С новите модели улесняваме тези занимания ", добави той.

Samsung си партнира с редица водещи компании, с цел да вгради в моделите от гамата Neo QLED гамата доста функционалности, които да удовлетворяват разнообразните потребности на хората, които прекарват от ден на ден време в дома си. Сред тях са Super Ultrawide GameView и Game Bar, които оказват помощ на геймърите, като това са първите тв приемници, поддържащи технологията на AMD FreeSync Premium Pro. Същевременно поддръжката на Гугъл Duo обезпечава висококачествени конферентни диалози, а достъпът до MS Office 365 улеснява визуализацията на PC приложенията на големия екран на тв приемника, изясни Красимир Дацов, продуктов управител в дивизия " Телевизионни устройства " на Samsung България.

 Красимир Дацов, продуктов управител в дивизия
Красимир Дацов, продуктов управител в дивизия " Телевизионни устройства " на Samsung България.

Сред останалите новости на Samsung за по-пълноценни образни преживявания са тройният лазерен проектор с 4K резолюция The Premiere, както и тв приемникът, предопределен за безпроблемна работа в градината или на открита тераса - The Terrace. Като част от акцията за показване на новите модели от серията Neo QLED, която се организира в интервала 16 до 26 март, Samsung България дава обещание доставка на тв приемник в комплект със съответния саундбар Samsung Q. Предварителните поръчки важат 4K моделите QN85, QN90 или QN95, както и за 8K моделите QN800 и QN900.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР