16 Март ФТС България обяви, че през февруари 2021г. компанията

...
16 Март ФТС България обяви, че през февруари 2021г. компанията
Коментари Харесай

ФТС придоби Microsoft бизнеса на Дайнамик Солюшън

16 Март
ФТС България разгласи, че през февруари 2021г. компанията е финализирала съглашение с Дайнамикс Солюшънс (Dynamic Solutions), въз основата на което ФТС придобива Microsoft бизнеса на Dynamic Solutions.

Изминалата година сподели, че компанията има еластичност и сполучливо се оправя с провокациите и изключителните условия. За 2020г. компанията регистрира 60% растеж на броя нови планове и 70% растеж на Microsoft Dynamics плановете, които се осъществят в облачна среда. ФТС реализира договорката по придобиването на Microsoft бизнеса на Dynamic Solutions в осъществяване на дълготрайната си тактика за напредък и затвърждаване на лидерската си позиция на Microsoft Dynamics сътрудник.

В резултат от съглашението ФТС поема обслужването на Microsoft клиентите на Dynamic Solutions. Целият екип на Dynamic Solutions от опитни и стимулирани Microsoft консултанти и програмисти се причислява към ФТС. Обединеният екип и експертизата, която ФТС има в региона на Microsoft Dynamics, облачните Microsoft решения, Data & Analytics, ще разрешат на компанията да осъществя огромни ИТ планове с предложение на industry-specific решения за локалните и районните клиенти на ФТС.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР