16-годишният Мадокс, който е едно от осиновените деца на Анджелина

...
16-годишният Мадокс, който е едно от осиновените деца на Анджелина
Коментари Харесай

Мадокс за Анджелина Джоли: Майка ми е чудо

16-годишният Мадокс , който е едно от осиновените деца на Анджелина Джоли и Брад Пит, даде първото си изявление за списание „ People ”. Тийнейджърът потегли по стъпките на звездните си родители и оказва помощ на майка си в работата по кино лентата, който продуцира - „ First they killed my father ” .

Джоли показа кино лентата си за " Червените кхмери " в Камбоджа (СНИМКИ)

Лентата споделя за геноцида на алените кхмери в Камбоджа. „ Опитвах се да оказвам помощ с каквото мога “, споделя Мадокс, който е най-голямото от шестте деца на Джоли и Пит. А какво споделя за работата с майка си? „ Тя е занимателна и елементарно се работи с нея. Тя е знамение “, изрично е момчето.
 Мадокс Gettyimages
След като подаде молба за бракоразвод през септември предходната година, Анджелина се отдръпна от светлината на прожекторите и се концентрира върху децата си. „ Имах възходи и падения. Предполагам, че в този момент съм малко по-силна “ , показа неотдавна актрисата.

Анджелина Джоли – една друга холивудска хубавица

„ Всички имаме сложни моменти, само че като майка имам отговорност на първо място към децата си. Те са на години, в които се образуват характерите им, и всичко останало е на второ място “, уточни тя.

Анджелина Джоли още веднъж прикова погледите в Торонто (СНИМКИ)

Джоли осинови Мадокс от Камбоджа през 2002 година Разказва, че точно той я насърчил да се заеме с кино лентата, който споделя за родната му страна. Момчето се усеща гордо с произхода си , а нещото, което най-вече му харесва в Камбоджа са локалните хора, отличаващи се със успокоение.
 Мадокс Gettyimages
Анджелина Джоли не крие гордостта си от Мадокс . „ Практикува хвърчене и приказва доста езици. Използва свободно френски, съветски и немски “ , сподели тя.

И още за Анджелина Джоли и Брад Пит:

Анджелина Джоли с децата си и без Брад Пит в Торонто (СНИМКИ)

Брад Пит сподели супер секси визия (СНИМКИ)

Великата обич на Брад и Анджелина остава в историята на Холивуд (СНИМКИ)

Анджелина Джоли: С Брад постоянно ще сме семейство
 
Нови клюки за Бранджелина, Брад Пит не желал да " играе мръсно "

ФБР разпитва Анджелина Джоли четири часа
По тематиката Документите за осиновяването на Мадокс от Анджелина Джоли били подправени? Видение в бяло: Неотразимата Анджелина Джоли на кино фестивал (СНИМКИ) Анджелина Джоли: Искам просто да направя подобаваща закуска и да подкрепям дома
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР