16 Април Компанията за финансови услуги Варчев Финанс ще си

...
16 Април Компанията за финансови услуги Варчев Финанс ще си
Коментари Харесай

Варчев Финанс въвежда дигитален портфейл в партньорство със СЕПА Кибер Технологии

16 Април
Компанията за финансови услуги " Варчев Финанс " ще си партнира със " СЕПА Кибер Технологии ", с цел да направи идната крачка в своето развиване, а точно въвеждането на персонализиран цифров портфейл. В отговор на голямото търсене на мобилни финансови решения в цяла Европа, " Варчев " цели основаване на конкурентен артикул, който предлага надеждни финансови услуги, напълно цифровизирани посредством регулаторни технологии.

Клиентите на " Варчев " ще разполагат с мултифункционален цифров портфейл, с който да правят безконтактни заплащания, да трансферират пари от една сметка в друга, да обменят валута и да зареждат своите сметки непосредствено през своя телефон или преносим компютър.

Дигиталният портфейл ще употребява последните технологии за автоматизация на регулаторните процеси от " СЕПА Кибер Технологии ", които ще сведат времето за отваряне на сметка и верификация на бизнес и частни клиенти в границите на Европейската икономическа зона до най-малко.

Последните електронни решения за идентификация ще спомогнат за усилване на сигурността, цифровизация на финансовите процеси и понижаване на времето за осъществяване и утвърждение на онлайн заплащания, парични преводи и търговия с валута.

" Ние сме извънредно щастливи, че " Варчев Финанс " избра точно СЕПА Кибер Технологии за даването на многофункционален цифров портфейл. Нашата задача е да оказваме помощ на прогресивни компании като Варчев да цифровизират и разширят своя бизнес като в същото време дават на клиенти си сигурна и надеждна среда за осъществяването на финансови интервенции като онлайн заплащания и обмяна на валута ", споделя Марвин Блажевски, създател и основен изпълнителен шеф на " СЕПА Кибер Технологии ".
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР