15-месечно момиче почина, след като било напито с алкохол, изгорено

...
15-месечно момиче почина, след като било напито с алкохол, изгорено
Коментари Харесай

Брутално: 15-месечно бебе почина, след като бе изнасилено и горено с химикали

15-месечно момиче умря, откакто било напито с алкохол, изгорено с химикали и изнасилено, до момента в който за него се грижела бавачката му. Скандалното изказване направи лелята на бебето, написа bg-voice.com

Мека Мари Карило умря във Фарго, Северна Дакота в четвъртък – четири дни, откакто била открита в безпомощно положение в дома ѝ. Мека незабавно е откарана в болница и макар напъните на лекарите, раните ѝ били несъвместими с живота.

Полицията в града чака резултатите от аутопсията на детето и отчетът от токсикологията, с цел да заключи дали детето е било жертва на принуждение.
Но лелята на бебето – Аманда Карило показа шокиращи обстоятелства в обществените мрежи.

„ Индивидът, на който се доверихме да се грижи за Мека, ме уверяваше, че тя просто е болна. Говорих с детектива и стана ясно, че тя не е болна, а е съществено ранена, изгорена с химикали, дали са й алкохол и е била изнасилена доста пъти “.

„ Има още доста ужасяващи неща, за които даже не желая да приказвам, само че аз и цялото ми семейство непрестанно изживяваме този смут. Тези мисли ще ни плашат цялостен живот “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР