15-годишно момче е отговорно за счупеното стъкло на витрина на

...
15-годишно момче е отговорно за счупеното стъкло на витрина на
Коментари Харесай

15-годишно момче счупило стъклото на офис на БСП в Бургас

15-годишно момче е отговорно за счупеното стъкло на витрина на офиса на " Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент " , оповестиха от полицията.

След като органите на реда открили младежа като причинител, той признал виновността си и обяснил, че всичко станало несъзнателно и в счупването на витрината нямало предумисъл.
Пред служителите на реда младежът споделил, че малко преди случая дружно с трима свои другари посетили заведение в Централната градска част, като при прибирането си към домовете, се сборичкали на улицата. Момчето несъзнателно замерил приятелите си с базалтовото парче, само че те съумели да се предпазят и плочката счупила витринното стъкло и поставения наоколо тв приемник на офиса на Българска социалистическа партия.

Стойността на нанесените вреди по офиса е оценена на сумата от 1 000 лв.. Следва сумата да се поеме от родителите на момчето.
 Посегателство върху бургаски офис на Българска социалистическа партия Обновена
Посегателство върху бургаски офис на Българска социалистическа партия

Кой се страхувал от Българска социалистическа партия, такива избори ли да чакаме, питат алените бургазлии

Припомняме, в пресъобщение след установяването на вредата социалистите допуснаха, че действието е вандалско и съзнателно, с провокативна цел. Червените бургазлии написаха, че се надяват зад похищението да не стои политически противник и дори попитаха: " Кой се опасява от Българска социалистическа партия? Такива избори ли да чакаме?! "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР