15 автобуса допълнително са осигурени към момента за пътуванията по

...
15 автобуса допълнително са осигурени към момента за пътуванията по
Коментари Харесай

Осигуряват 15 допълнителни автобуси за предстоящите празници

15 рейса в допълнение са обезпечени все още за пътуванията по коледните празници. Главно в по-натоварените посоки в посока Варна, Сливен, Бургас и в южната част – Пловдив, Пампорово, Благоевград и Гоце Делчев. Това сподели шефът на Централната автогара в София Иван Мирославов за „ Денят стартира “.



Търсене има и поради това чакаме превозвачите да обезпечат още изключителни рейсове. Пътуващите да не се тормозят, ще има билети и места за всички, добави Мирославов. Той разяснява, че ползата за пътешестване спрямо предходната година по това време е по-малък, тъй като пандемичните ограничения оказват въздействие.

Мерките се съблюдават. На всички входове имаме уреди за стерилизация. Фирмата, с която работим по ограниченията за сигурност, се движат сред хората и когато някой не носи маска, го предизвестяват да съблюдава ограниченията. Хората се преценяват, разясни шефът на Централната автогара в София.

Според Мирославов отговорността за носенето на маски в рейса и слагането на колан е на пасажерите.

Шофьорите доколкото имат опция управляват и предизвестяват всеки за тези ограничения, само че по време на път, в случай че някой си смъкна колана, водачът няма какво да направи, тъй като е ангажиран с шофирането, беше безапелационен той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР