14 ноември е важен ден за България – предстоят избори,

...
14 ноември е важен ден за България – предстоят избори,
Коментари Харесай

Изборите в ефира на bTV: Tри специални тв сета и над 15 часа качествена публицистика

14 ноември е значим ден за България – предстоят избори, а след тях и развръзка. За трети път тази година bTV употребява целия си капацитет, с цел да приготви най-хубавите изборни студиа в телевизионния ефир.

Бърза и тествана информация, точни разбори и забавни мнения – всичко това ви чака в неделя в програмата на bTV. Tри специфични тв сета и над 15 часа качествена журналистика.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Човек се готви всеки ден, непрестанно, през цялата година, през всичките години, през които работи. Аз имам откровено любознание и журналистическо, и гражданско, и човешко, тъй че една гама от страсти и професионален опит се сместват и се получава присъединяване в едно изборно студио “, сподели тв водещата Цветанка Ризова.
Снимка: btvnovinite.bg
Репетиция след подготовка, седмици наред – до изборния ден, който ще стартира с 5-часов маратон онлайн. Неговият старт ще дадат Мария Цънцарова, Жени Марчева и Петя Дикова.

“Представете си, че сътрудниците от спорта се готвят за Световното по футбол – те знаят всичко за тимовете, предисторията на техните загуби и победи. Знаят всичко за тактиката им на игра и най-важното знаят по кое време падат за дузпа – същото и в парламентарните избори”, разяснява тв водещата Жени Марчева.

Анализатори и лица от екрана ще разясняват следващите избори в изискванията на зараза и политическо напрежение. От над 40 местоположения в страната и чужбина репортерите на bTV ще предават по какъв начин минава изборния ден.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Трябва да успяваш да овладяваш страстите си, тъй че да следиш по едно и също време всички източници, да слушаш ефира, да приказваш по 4 телефона и да знаеш какво следва напред “, изясни продуцентът Ралина Тропанкева.

Извънредни излъчвания на bTV Новините ще дават информация за гласуването в изборните секции и мобилните Коронавирус урни, както и ще оповестяват за нарушавания.

„ Извънредните вести са финалната точка, която концентрира уменията на водещия. Способността да обработва информация, която постъпва в последната минута, на момента, по време на ефир “, сподели водещият Юксел Кадриев.
Снимка: btvnovinite.bg
„ И този път няма да има компромис със наличието. Ще бъдем там, където е най-интересно, където има нередности. Ще търсим истината, ще бъдем бързи и всичко това няма по какъв начин да се случи без безкомпромисният екип от експерти – кореспонденти, репортери, режисьори и всички хора, които със сърца работят и за тези избори по bTV “, уточни основният редактор на bTV Новините Веселина Петракиева.

Защо изборите у нас се трансформират в поредност до безкрайност и какъв брой коства това на данъкоплатците? Конституционалисти, специалисти, психолози и лекари на първа линия в борбата с ковид. Отговорите от всички тях в специфичното Новинарско студио с Виктория Петрова сред 15 и 17 ч.

„ Ще се опитаме не просто, както нормално, да представим настоящите вести от деня, само че и онлайн, с нашите посетители, ще се опитаме да представим обективния роман – разказът на нашия избор “, съобщи водещата Виктория Петрова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР