14-годишното момиче, ударено от полицейски автомобил, е в кома и

...
14-годишното момиче, ударено от полицейски автомобил, е в кома и
Коментари Харесай

Момичето, блъснато от полицай, е в кома, бори се за живота си

14-годишното момиче, ударено от полицейски автомобил, е в кома и се бори за живота си в габровската болница, написа bTV.
Полицейски длъжностен автомобил, ръководен от 24-годишен чиновник на районното полицейско ръководство в Дряново, е блъснал ненадейно излязло на пътното платно 14- годишно момиче.
По случая е почнало следствено дело. Според първичните данни полицейският автомобил се е движил с включен светлинен и звуков сигнал, защото екипът е изпълнявал служебна задача. Пострадалото момиче е настанено за лекуване в регионалната болница в Габрово с контузни рани по тялото и по главата. Водачът на автомобила е тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, техническите средства са отчели нулеви резултати. На местопроизшествието е осъществен оглед от следовател в следствения отдел към Окръжната прокуратура в Габрово.
Пътният случай е станал в понеделник към 17,00 часа на улица "Досьо Стойнов " в Дряново. Това оповестиха през днешния ден от ОД на Министерство на вътрешните работи. Патрулката е блъснала и кола по време на гонката на нарушителя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР