14-годишният сериен крадец, който преди две седмици изчезна между два

...
14-годишният сериен крадец, който преди две седмици изчезна между два
Коментари Харесай

Заловиха 14-годишен сериен крадец, разследват го за 8 престъпления

14-годишният сериен апаш, който преди две седмици изчезна сред два ареста от Центъра за психологично здраве, през вчерашния ден още веднъж е бил хванат, научи TrafficNews. Непълнолетният нарушител бе хванат по време на кражба от обект в мол Марково тепе. Охранители от Трафик Секюрити са засекли 14-годишния юноша, до момента в който задигал оборотни пари от обект за хранене в комерсиалния център. Служителите незабавно алармирали на полицията и предали крадеца на униформените. Оказало се, че младежът е виновен за серия от обири на оборотни пари от разнообразни обекти, ситуирани на територията на мол Марково тепе и мол Плаза.

В следствие е открито, че на 18 май младежът е издърпал чантата на 19-годишна пловдивчанка на пешеходна пътека на бул. " Руски " и избягал с нея. Няколко дни по-късно е взломил входната врата на ресторант на ул. „ Найден Геров “, като взел пари от касата. След това откраднал мобилен телефон и сумата от 160 лева от обект за бързо хранене в мол Марково тепе, след което е хванат. Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение по член 195 алинея 1 т. 4 от Наказателен кодекс. С разпореждане на дежурен областен прокурор е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража до 72 часа “.

След приключването на мярката, малолетният е отведен за експертиза в Центъра за психологично здраве. Там е трябвало да бъде стихотворец за разпит от чиновници на друго районно, защото против него има формирани още няколко досъдебни производства. Когато служителите на реда пристигнали, крадецът си бил тръгнал по живо, по крепко. В следствие е разгласен за търсене и още веднъж хванат.

В момента полицията го проверява за 8 закононарушения.

14-годишният Кольо К. е от Столипиново, само че поради голям брой престъпни прояви той е настанен в дом в смолянското село Буйново. Откъдето постоянно бяга и прави обири.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР