14-годишен английски ученик дочака излюпването на патенце от едно от

...
14-годишен английски ученик дочака излюпването на патенце от едно от
Коментари Харесай

Ученик си купи яйца от магазина, а 28 дни по-късно...

14-годишен английски ученик дочака излюпването на патенце от едно от яйцата, които закупил от супермаркета за 2,30 паунда преди няколко седмици. Знаменателното събитие станало в инкубатор, за който той платил 40 паунда в eBay.

Момчето решило да провери твърдението, че е възможно да се излюпи пиле от яйце, купено от бакалията. Неговата настойчивост била възнаградена на 28-ия ден с появата на патето, за което са подготвени имената Джереми или Джемима, когато се установи пола му, пише " Дейли Мейл ".

Още на третия ден под лъча на прожектора той забелязал тупкащо сърце в една от черупките. " От този момент нероденото пате ставаше все по-голямо с всеки изминал ден, след 3 седмици яйцето започна да се пука и след няколко дни мъничкото пате излезе от него ", разказа Уилям.

Баща му, който е финансов съветник, си призна, че въобще не вярвал да се появи пате от яйцата, купени от малкия му син. Когато порасне патето ще бъде преместено да живее в близка ферма с малко езерце. " То ще си живее щастливо там и аз ще мога да го посещавам ", каза Уилям.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР