14 000 полицаи ще следят за сигурността и спокойното протичане

...
14 000 полицаи ще следят за сигурността и спокойното протичане
Коментари Харесай

14 000 полицаи ще охраняват изборите

14 000 служители на реда ще наблюдават за сигурността и спокойното протичане на изборите. Органите на реда наблюдават процеса от самото отпечатването на бюлетините, през разноса им, до самия избирателен ден.
В София с изключение на секционните изборни комисии ще се охранява и общинската изборна комисия, която тази година ще е в зала „ Арена Армеец”.
В столицата 170 патрулни коли ще ескортират бусовете с изборните протоколи от секционните изборни комисии до зала „ Арена Армеец”.
„ Бяха осъществени обследвания на печатниците за бюлетини, като те са 3 в София, 1 в Пловдив и 1 в Плевен. Във всички области и места, където се съхраняват изборните бумаги и бюлетини, има денонощна полицейска защита. До сегашния миг има 365 сигнала за нарушаване на изборния развой, 31 са формираните производства, 11 са арестуваните лица, написани са 4 акта”, съобщи старши комисар Тодор Гребенаров, зам.- шеф на ГДНП.
„ Призовавам всички да бъдем търпеливи и да проявим разбиране”, съобщи ст. Инспектор Красимира Стоядинова, Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР