13-годишната Рая Коцева се класира за третия кръг на сингъл

...
13-годишната Рая Коцева се класира за третия кръг на сингъл
Коментари Харесай

Рая Коцева с две победи на сингъл на турнир от категория J100 на ITF в САЩ

13-годишната Рая Коцева се класира за третия кръг на сингъл при девойките на шампионат от категория J100 на ITF в Съединени американски щати.

Българката победи във втория кръг Заире Кларк от Съединени американски щати със 7:5, 7:6(4), а на старта се наложи с 6:1, 2:6, 6:4 над друга представителка на домакините Янае Престън. На осминафиналите Коцева ще спори с Бела Пейн от Съединени американски щати.

Българката ще играе и в шампионата на двойки в тандем с Уелс Нюман от Съединени американски щати.

През тази седмица Рая Коцева получи специфична покана и ще вземе присъединяване в шампионата за девойки до 14 година на Уимбълдън. Схемата при девойките е от 16 тенисистки и поканата е ужасно самопризнание за 13-годишната българка.

Коцева завоюва купата на шампионата от категория J60 на ITF в Лас Вегас (САЩ). Също по този начин игра край и на още един шампионат за девойки до 18 година в Съединени американски щати.

Българката труимфира и с купите на сингъл и на двойки при девойките на шампионата до 14 година в Индиън Уелс - едно от най-силните и влиятелни надпревари в Съединени американски щати.

В момента Коцева е №1 в ранглистата на Съединени американски щати за девойки до 14-годишна възраст.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР